MeyerHaugen

Om avdelingen

KLP har en sterk stamme av kompetente og motiverte IT-medarbeidere, men trenger også å styrke laget med ny kapasitet og kompetanse. Vi ser derfor etter en erfaren områdearkitekt. Avdelingen består i dag av åtte arkitekter med ulike bakgrunn og ulikt nedslagsfelt internt. Vår nye områdearkitekt vil ha ansvar for å sikre en helhetlig arkitektur på tvers av prosjekter innenfor det digitale området, og være det sentrale kontaktpunktet  for alle prosjekter som pågår innenfor gitt område.

Vi ønsker å gi deg som kandidat et større innblikk i hva denne jobben innebærer. Om du er nysgjerrig på å vite mer, kan du lytte til følgende podkast hvor Kjetil Gudmundsen og Håvard Lande deler sine tanker om hva som kreves i denne rollen: https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/omradearkitekt-klp?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Arbeidsoppgaver

Hvem ser vi etter? 

Vår nye områdearkitekt har sannsynligvis teknisk bakgrunn og lang erfaring som løsningsarkitekt. Kanskje har du alt tatt steget over i en mer forretningsnær rolle, eller du er motivert for dette og ser denne muligheten som et steg i den retningen. Den enkelte vil få mulighet til å sette sitt preg på arkitektur og løsningsvalg. Du trives med utfordrende arbeidsoppgaver, og trigges av å være med på å bygge fremtiden i KLP.

Kvalifikasjonskrav

Følgende egenskaper vil også være relevante for å lykkes og trives i rollen;

Vi tilbyr

Hos oss vil du bli en del av et godt arbeidsmiljø og få tilhørighet i et større fagmiljø i konsernet. Du vil få en unik mulighet til å skape noe nytt og være med på å bygge fremtidens KLP. Konkurransedyktige betingelser, svært gode pensjons-, forsikrings- og låneordninger, bedriftsidrettslag samt firmahytter er en selvfølge. 

Interessert i en uforpliktende prat? Ta kontakt med Daniel Pedersen (daniel@meyerhaugen.no / 40601792) eller Ida Charlotte Fehn (ida@meyerhaugen.no / 93437717).