MeyerHaugen

Bane NOR har gjennom de siste årene bygget opp sin IKT-satsning, blant annet ved å etablere og innføre prosjektprosess for IT-prosjekter og en leveransemodell for IT-tjenester basert på tjenesteteam og smidig arbeidsmetodikk. Vi setter nå disse fagområdene i sammenheng, og seksjonsleder IKT Prosjekt og tjenesteutvikling vil lede arbeidet med videreutvikling av prosjektledelse og tjenestemetodikk, samt realisere synergier mellom dem. 

For å gi deg bedre informasjon om hva stillingen egentlig går ut på og hva du kan forvente deg i jobben har vi spilt inn en podkast med avdelingsleder IKT Forretningstjenester Guro Berild.

https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/bane-nor-seksjonsleder-ikt-prosjekt-og-tjenesteutvikling?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Du vil få mulighet til å jobbe med følgende oppgaver:

For å kunne fungere i stillingen tror vi du har følgende kvalifikasjoner:

Bane NOR samarbeider med Semac som er en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.

For å trives hos oss mener vi du har følgende egenskaper:

Arbeidsmiljø er viktig for oss, så du må identifisere deg med våre verdier som er åpen, respektfull, engasjert og nytenkende.

I Bane NOR kan vi tilby:

Ta gjerne kontakt med Henrik Andersson (henrik@meyerhaugen.no) eller Ingrid Sæthre (ingrid@meyerhaugen.no) hos MeyerHaugen AS, for en uformell og konfidensiell prat om rollen.