MeyerHaugen

I en mediebransje preget av sterk konkurranse og høy utviklingstakt, har Amedia sterkt fokus på å opprettholde tilliten fra abonnenter og kunder. Et sentralt element i dette arbeidet, er ivaretakelse og beskyttelse av de store mengder personopplysninger vi behandler hver eneste dag. Amedia søker derfor en dyktig og dedikert DPO-medarbeider til å lede konsernets arbeid med personvern og beskyttelse av persondata.
 
Stillingen vil inngå i avdelingen for juridisk og stabsfunksjoner og rapportere til Direktør for juridisk og stabsfunksjoner. Stillingen vil blant annet ha tett samarbeid med, og være del av samme avdeling som Direktør for Sikkerhet. Det vil også være tett samarbeid med avdeling for IT-sikkerhet som nå etableres i Amedia. 

Viktigste ansvarsområder og arbeidsoppgaver

Vi ønsker oss en kandidat med praktisk erfaring fra arbeidet med personvern, gjerne fra store og komplekse organisasjoner. Teknologi og persondatabehandling er i stor grad  sentralisert i Amedia, men over to millioner registrerte kunder, 2.000 ansatte, 100+ selskaper og ca 150 fysiske lokasjoner representerer en spesiell utfordring. I tillegg gir konsernets redaksjonelle virke en rekke særegne problemstillinger som må håndteres godt, ikke minst rettet mot kildevern. 
 
Oppgavene inkluderer

Kvalifikasjoner 

Merk at bakgrunnssjekk kan bli utført som en del av ansettelsesprosessen. 

Personlige egenskaper

Vi ser for oss at du er utholdende og god til å drive prosesser. Vi tror du er pragmatisk nok til å finne gode løsninger i spennet mellom lovkrav og kommersielle interesser, og samtidig trygg nok til å være tydelig når det trengs.
 
Vi tror den rette personen

Hvorfor velge oss?

I denne rollen vil du ha en selvstendig stilling med mulighet til å forme fremtidens ombudsrolle i en bedrift med et stort og viktig samfunnsoppdrag. I rollen som DPO bidrar du til å skape store verdier for konsernet og deres selskaper gjennom å ivareta personvern for alle våre kunder. Dette i en tid hvor god og korrekt bruk av personopplysninger gir Amedia et konkurransefortrinn. Din påvirkning i dette arbeidet er viktig for at Amedia kan være innovative og samtidig ivareta et godt personvern og påse en god personopplysningssikkerhet.
 
I Amedia er vi opptatt av at alle arbeidstakere skal ha en god balanse mellom arbeid og fritid. Kulturen kjennetegnes av inkludering og høy takhøyde. Er du en person med klare idéer om hvordan du kan videreutvikle arbeidet med personvern så kommer du til å få tillit og stor frihet til å implementere disse  tankene i et miljø som heier på deg. 
 
Amedia holder til svært sentralt i Oslo med god tilgang via kollektivtransport. 
 
Les mer her:
Nettsider: www.amedia.no
Karrieresider: https://www.amedia.no/jobb-hos-oss

Nysgjerrig på stillingen?

MeyerHaugen har intervjuet rekrutterende leder Petter Høiseth om hva han ser etter når han rekrutterer til denne rollen – lytt til podkasten her.

Har du spørsmål knyttet til rollen eller ønsker en uformell og konfidensiell prat, ta gjerne kontakt med våre rådgivere i MeyerHaugen: Bjørnar Angell på bjornar@meyerhaugen.no (tlf. 952 00 350) eller Karoline Bjørndal på karoline@meyerhaugen.no (tlf. 975 12 023).

Søknader behandles fortløpende og strengt konfidensielt.