MeyerHaugen

Vitusapotek (Norsk Medisinaldepot AS) søker deg som har sterk interesse for personvern, og trives med å være rådgiver, veileder og motivator for daglige etterlevelse av gjeldende personvernregelverk.

Stillingen har bredt nedslagsfelt på tvers av våre aktiviteter som grossist, som apotekkjede, og som ansvarlig for behandling av personopplysninger i en av Norges største kundeklubber.

Vi er et voksende selskap i en spennende fase. Våre kollegaer brenner for det de jobber med, i en kultur med sterkt kundefokus og hvor utvikling og kontinuerlig forbedring er vesentlig prioritet. Det er god forståelse i organisasjonen for viktigheten av personvern, og du blir en sentral bidragsyter i videreutviklingen av dette. Rollen er uavhengig og du rapporterer til Tom-Erik Korsviken, medlem av selskapets ledergruppe.

Om stillingen
Som personvernombud vil du samarbeide med engasjerte og dyktige kollegaer, samt opp mot selskapets ledelse. Du får en nøkkelrolle i mange prosjekter relatert til personvern og vil ofte samarbeide tett med ressurser innen informasjonsteknologi.

Sentrale arbeidsoppgaver:

Hvem ser vi etter
For at du skal lykkes og trives i rollen hos oss, tror vi at følgende egenskaper og erfaringer er viktig:

Det vil være en fordel om du også har:

Vi ser for oss at du er en initiativtaker som driver prosesser, er strukturert og har høy gjennomføringsevne. Har du i tillegg gode relasjonelle evner, er tydelig og får energi av mange parallelle oppgaver, kan det være deg vi ser etter. 

Vitusapotek tilbyr
Hos oss vil du få en utfordrende stilling i selskap med lang historie, solide røtter og en spennende fremtid. Du vil få store muligheter for faglig, personlig og profesjonell utvikling. Vi tilbyr fleksibel arbeidshverdag, konkurransedyktige betingelser, god pensjonsordning og rabatter i apotek.

Nysgjerrig på stillingen?
MeyerHaugen har intervjuet rekrutterende leder Tom-Erik Korsviken og avtroppende personvernombud Arnt Feruglio om rollen som personvernombud i NMD – lytt til podkasten: https://bit.ly/3FBPL0m.

Har du spørsmål knyttet til rollen eller ønsker en uformell og konfidensiell prat, ta gjerne kontakt med våre rådgivere i MeyerHaugen: Ellen Ruth på ellen@meyerhaugen.no (tlf. 907 28 963) eller Karoline Mari Bjørndal på karoline@meyerhaugen.no (tlf. 975 12 023).

Søknader behandles fortløpende og strengt konfidensielt.