MeyerHaugen

Rekruttingeringsrådet -
Live podcast

Velkommen til frokostseminar 9. april - 08:30

Mangfold fører ikke automatisk til vekst! Det avhenger av hvordan man nyttiggjør seg kompetansen man har ansatt, hevder Loveleen Brenna, grunnlegger av Seema.

Hvordan kan økt kunnskap om verdien av mangfold i rekrutteringsprosesser sikre virksomheten tilgang på ønsket kompetanse? Og hva kreves av lederne for å lykkes med mangfoldsledelse i praksis? Bli med på live podcast med Loveleen Brenna, Per Tore Trygg, Ida Furnes Breivik, Sadia Mohamed, Karoline Anglevik Ziesler og Sumeet Singh Patpatia!

08:15-08:30 Registrering og kaffeservering

08:30-09:00 Hva er mangfold? Introduksjon og samtale med Loveleen Brenna

09:00-09:30 Paneldebatt om mangfold i rekruttering med Per Tore Trygg, Karoline Anglevik Ziesler og Sumeet Singh Patpatia

09:30-10:00 Pause med lett frokost: rundstykker og smoothie

10:00-10:30 Ledertalentene om mangfold med Sadia Aden Mohamed og Ida Furnes Breivik

Velkommen til frokostseminar 9. april 08:30, i våre lokaler i Oslo sentrum. 

Gjester

Påmelding til live podcast

Velkommen til frokostseminar 9. april, 08:30. Du vil motta e-post med agenda og informasjon, når din plass er bekreftet. Har du ikke mottatt bekreftelse, så send oss gjerne en e-post.

OBS: Begrenset antall plasser

Frokostseminar - Q&A

Live-podcasten spilles inn i tre omganger. Først inviteres Loveleen Brenna til scenen for å sette ord på hva mangfold egentlig er. Så inviteres et panel med erfarne HR ledere for å drøfte de reelle utfordringene organisasjoner står ovenfor når det gjelder mangfold. Etter dette inviteres publikum til en lett frokost i MeyerHaugens lokaler. Til slutt inviterer rekrutteringsrådet noen av de nominerte fra E24 Ledertalentene for å høre hva den kommende generasjonen ledere tenker om det som er drøftet på scenen.

MeyerHaugen stiller med enkel servering og lett frokost mellom innleggene

Send oss gjerne en e-post, så har vi mulig til å gi plassen din til noen andre

Det kan ta litt tid før du får e-post med bekreftelse. Dersom du ikke har mottatt e-post innen rimelig tid, send oss gjerne en e-post på kontakt@meyerhaugen.no så sikrer vi at navnet ditt er på listen. 

Spørsmål?

Har du spørsmål knyttet til arrangementet eller vil du vite mer om Rekrutteringsrådet?