MeyerHaugen

Rekrutterer Alexander

Meet the team: Alexandre

Alexandre Bouyssou er en av våre nyansatte. Han har bakgrunn fra Forsvaret, hvor han har deltatt i flere utenlandsoperasjoner. Alexandre er halvt fransk og besøker familien i Frankrike så ofte han kan. Mesteparten av fritiden hans går med til trening og studier.

 

På fritiden er Alexandre aktiv både innenfor crossfit og friluftsliv (topptur og klatring). Ved å være sosial med venner samtidig som han trener, får han slått «to fluer i en smekk» og får forhåpentligvis litt fler tilgjengelige timer i døgnet. Alexandre fullfører en bachelor i økonomi parallelt med jobben hos oss i MeyerHaugen.

 

Fortell oss noe vi ikke visste!

Jeg tapte en gang et veddemål og måtte melde meg på en konkurranse i kappgang. Jeg vant min aldersklasse og ble kretsmester! Det var vel og merke kun meg som deltok.

 

Hvorfor ville du jobbe hos oss i MeyerHaugen?

Det var litt tilfeldig. Jeg kom i prat med Sverre Haugen og ble veldig nysgjerrig på selskapet. Jeg forstod fort at dette selskapet er ulikt alle andre og ble veldig interessert. Jeg ville høre mer. Snøballen rullet videre og nå er jeg ansatt i MeyerHaugen.

 

Hva var det som gjorde at du tenkte at akkurat rekruttering var noe du kunne tenke deg å jobbe med?

Det var utfordringen ved å finne riktig person til riktig jobb. Å bli kjent med kunden, undersøke og analysere, for forstå hva de faktisk ser etter i ansettelsen.

Jeg liker mulighetene rekruttering gir. Det er veldig gøy om man klarer å finne en løsning ingen andre har tenkt på.  Noen ganger må man «tenke utenfor boksen» for å komme frem til den riktige kandidaten.

 

Hvis du hadde vært sjef for MeyerHaugen for en dag, hva ville du gjort da?

Jeg så filmen «Apocalype now» på Petter Meyer sin oppfordring, da dette skulle være den beste filmen i manns historie. Etter å ha sett filmen setter jeg spørsmål ved Petter sin dømmekraft. Så, som sjef for MeyerHaugen, ville jeg ha innført obligatoriske filmkvelder, med filmer av høy kvalitet, som for eksempel Rocky 1-7.

 

Favorittdyr?

Favoritten er hund. Familien har en Samojed som heter Birk.

 

Lytt til Alexandres onboardingspodcast. Intervjuet ble gjort første uken i MeyerHaugen: