MeyerHaugen

Løvenskiold Handel er en del av Løvenskiold-Vækerø og favner blant annet ansvaret for IT i konsernet. I forbindelse med videre digitalisering av konsernet ser vi et økt behov for kvalitetskontroll på tvers i organisasjonen ved oppdateringer av applikasjonsporteføljen. Vi ser derfor etter en Endringsleder IT.

Til denne rollen ser vi etter deg med flere års erfaring i bruk av blant annet Microsofts ERP-systemer, gjerne også erfaring med Microsoft Dynamics 365 Operations (MSD365). Du har gjerne bakgrunn som change/service manager, fra større testmiljøer eller fra en systemintegrator der du har hatt fokus på test og kvalitet. Du bør trigges av tanken på å strømlinjeforme interne endringsprosesser, kvalitetssikre endringer i vår applikasjonsportefølje og lede vårt Change Advisory Board.

Hva er jobben?

Vi tror følgende gir gode forutsetninger for å lykkes i rollen

Hva gir jobben deg?

Om Løvenskiold
Løvenskiold-Vækerø AS er et ekspansivt og fremtidsrettet konsern med røtter tilbake til 1649. Virksomheten omfatter Løvenskiold Handel, Løvenskiold Eiendom, Løvenskiold Skog og Maxbo Teknikk. Løvenskiold Handel, konsernets største virksomhetsområde med ansvar for den samlede handelsvirksomheten innen bo- og byggevarer driver kjedekonseptet Maxbo og Maxbo Proff, samt et sentralt distribusjonsanlegg. Konsernet har ca. 1600 ansatte og omsetter for NOK 4,7 mrd. Hovedadministrasjonen holder til på Vækerø i Oslo. Les mer på www.lovenskiold.no

Nysgjerrig på å vite mer?

Da foreslår vi at du tar kontakt med vår rekrutteringspartner Veronica Troung Jensen  i MeyerHaugen AS via veronica@meyerhaugen.no eller telefon 918 52 885. 
Søknadsfrist 1. oktober 2020. Søknader vurderes fortløpende.