MeyerHaugen

MH Digital

Employer branding & recruitment marketing

Våre tjenester innen rekrutteringsmarkedsføring og arbeidsgiverprofilering, employer branding

Vi gjennomfører over 200 rekrutteringskampanjer årlig. Alt fra kampanjer for enkeltstillinger, til større rekrutteringsprosjekter. 
Vi bruker vår spisskompetanse, innsikt og kreativitet til å hjelpe våre kunder med å utforme målrettede budskap som når ut til de kandidatene de er på jakt etter. 

Rekrutteringsmarkedsføring

Vi hjelper virksomheter med å utvikle effektive kampanjer som tiltrekker relevante kandidater.

Arbeidsgiverprofilering

Vi er din strategiske partner i utarbeidelsen av rekrutteringsstrategi og arbeidsgiverprofilering.

Kurs og workshops

Vi tilbyr ulike kurs og workshops slik at du og dine kollegaer kan lære mer om arbeidsgiverprofilering og rekrutteringsmarkedsføring.

Stillingsannonser

Vi hjelper deg og dine kollegaer med å skrive bedre stillingsannonser. Vi utarbeider maler for stillingsannonser tilpasset din rekrutteringsstrategi og medarbeiderløfte.

Grafisk design og innholdsproduksjon

Våre designere bistår deg med å utforme annonser som skiller seg ut fra mengden, enten der i tråd med dine guidelines eller basert på en kreativ ide.

Medierådgivning

Våre digitale mediespesialister i MeyerHaugen rådgir virksomheter i valg av kostnadseffektive annonseringer- og valg av mediekanaler. Vi hjelper deg finne den mest effektive mediemiksen for din rekruttering.

Våre kunder og prosjekter

Vi gjennomfører over 200 stillingskampanjer årlig. Vi lager store og små kampanjer knyttet til rekrutteringsprosesser og arbeidsgiverprofilering. 

Vil du vite mer?

Vil du høre mer om hvordan vi jobber med employer branding eller har du andre spørsmål om annonsering eller markedsføring? Ta gjerne kontakt med vår digitalspesialist.