MeyerHaugen

NorgesGruppen er Norges største handelshus med ca. 1800 dagligvarebutikker, over 900 utsalgssteder innen servicehandel og nærmere 40 000 medarbeidere tilknyttet virksomheten. Til enhver tid kjøres en rekke prosjekter i konsernet, og de fleste av disse er avhengige av digitale løsninger og teknisk infrastruktur i en eller annen form.  

For å sikre at vi effektivt kan levere på de tekniske kravene i prosjekter ansetter vi nå en Teknisk Delprosjektleder.  

Hvis du ønsker å jobbe med teknisk infrastruktur og prosjektledelse i en stor organisasjon forstår du nok at dette er en spennende rolle. Her blir du bindeleddet mellom forretning og IT, og får bli del av et teknisk team som sikrer gode leveranser på tvers flere fagområder?  

Om jobben 

I denne rollen vil du være ansvarlig for det tekniske prosjektteamet, herunder planlegging, fremdrift og resultater. Dette medfører blant annet: 

 

Hva kreves av deg i denne rollen? 

For å lykkes i rollen vil det være en fordel å ha god teknisk forståelse og breddekunnskap innen infrastruktur på alt fra server, lagring og nettverk til skytjenester som IaaS og PaaS. I tillegg til dette er det veldig relevant med erfaring fra områder som teknisk prosjektledelse, teknisk arkitektur, anskaffelser (RFI, RFP), forprosjektering, teamledelse, sikkerhet eller test. For å lykkes må du kunne kommunisere godt med både teknologer og ikke-teknologer, både på norsk og engelsk 

 

For å trives i rollen  

Dette er en rolle hvor du får være del av mange prosjekter som er både faglig spennende og virksomhetskritiske. For å trives må du være nysgjerrig, like å lære, og klare å ha flere baller i luften samtidig som du klarer å følge oppgaver i mål. Siden rollen har mange kontaktpunkter, må du like å jobbe med mange ulike typer mennesker. Du bør trives med å jobbe relasjonelt og finne glede i kommunikasjon med både ledere, prosjektledere og arkitekter. 

 

Vårt løfte til deg 

Du vil ansettes i NorgesGruppen IT og digitale tjenester (NorgesGruppen Data AS) som leverer tjenester til hele NorgesGruppen-konsernet. I tillegg til en spennende jobb kan vil du få en bunnsolid arbeidsgiver med gode ansattordninger, som treningsstøtte, flere firmahytter, kantineordning, samt gode pensjon- og forsikringsordninger.  
 

Dersom du er nysgjerrig på å vite mer, eller er interessert i en uforpliktende samtale, ta kontakt!