MeyerHaugen

Sportssjef Njård

Idrett er vår viktigste arena for å måle krefter. Utvikling av mental styrke og fysisk prestasjonsevne. Barn og voksne på kryss av generasjoner. For lek, moro og mestring.

I Njård møtes tusenvis av barn og unge som bygger erfaringer og utvikler egenskaper, skaper minner og opplever mestring. Viktige erfaringer på sin reise gjennom livet. Erfaringer som over tid skaper trygge, omsorgsfulle barn med forståelse for hverdagens opp- og nedturer og med drakta som samlingspunkt.

4 000 barn møtes ukentlig gjennom organisert aktivitet i Njård. Sju grener og fire arenaer. Inne som ute. Sommer som vinter. Resultatet er større enn idrett og sportslige prestasjoner alene. Sammen skaper vi toleranse, samhørighet og bærekraft. Et lim i lokalmiljø og ektefølt ansvar for fellesskapet. Utallige talenter er fostret gjennom vår snart 100-årige historie. Talenter, Norgesmestre, OL-mestre, Mosjonister og hverdagshelter. På verdens scener – eller alene i marka. Likevel kanskje viktigst; daglig ser vi barn- og ungdom skape bånd for livet og oppleve verdien av at «Sammen blir vi best»

Du vil lykkes sammen med oss om du har god evne til å se overføringsverdier mellom ulike aktiviteter og de spesifikke idrettene og viser entusiasme for å tilrettelegge for- og gjennomføre aktiviteter på tvers av avdelingene. I tillegg er en sentral oppgave å coache trenerne i ønsket trenerstil. Det er viktig for oss at du evner å skape en klubbkultur basert på verdiene Inkluderende, Trygge, Entusiastiske og Stolte.

Sportssjefens ansvar og oppgaver

Stillingen rapporterer til daglig leder for klubben.

Virker dette interessant oppfordrer vi deg til å søke på stillingen. Vi tar gjerne en uforpliktende prat. Ved spørsmål, kontakt Tomas Kersten i rekrutteringsselskapet MeyerHaugen på telefon 93022522 eller mail tomas@meyerhaugen.no eller Daglig leder Njård – Marianne Holen 997 91 124 marianne@njaard.no