MeyerHaugen

Stiftelsen Den nasjonale filmkommisjonen søker Daglig leder – Filmkommisjonær.

Filmkommisjonæren er sentral i arbeidet med å fremme Norge som innspillingsland for internasjonale film- og TV-innspillinger. Vår nye daglige leder skal videreutvikle og fornye arbeidet med å styrke filmbransjen i Norge. Som filmkommisjonær har du ansvar for administrativ drift av stiftelsen. Du rapporterer til stiftelsens styre. Omfattende reisevirksomhet må påregnes, nasjonalt og internasjonalt. 

Hvem er du? 
Du er en initiativrik og driftig person som brenner for film. Du jobber godt i nettverk og liker å skape resultater sammen med andre. Du har en relevant høyere utdanning eller jobberfaring med dokumenterte resultater fra film- eller TV-industrien, eller en annen relevant bransje. Kjennskap og nettverk i verdikjeden i nasjonal og internasjonal film- og TV-produksjon er en fordel. Du er strukturert og har en god kommersiell forståelse. Du har god skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk og engelsk. Flere språk er en fordel. Gode digitale ferdigheter og innsikt i markedsføring og PR vil bli tillagt vekt.

Hva er ditt ansvar
I din rolle som daglig leder har du ansvar for utvikling og iverksettelse av strategi for Filmkommisjonen, herunder årsplan, markedsplan og budsjett. Du skal synliggjøre film- og TV-næringens betydning og vekstpotensial og bidra til ytterligere internasjonalisering av den norske filmbransjen. Du skal gi råd til internasjonale produsenter og bransje om finansiering, leverandører og opptakssteder i Norge . Du er vår ambassadør utad og representerer Norge som et opptaksland for internasjonale filmer på festivaler, messer, delegasjoner og andre fora.
  
Hva får du?
I denne rollen får du en spennende, variert og ansvarsfull stilling med mulighet til å skape synlige resultater av stor betydning for Norge og norsk filmindustri. Lønn etter avtale.
 
Vil du vite mer om stillingen?
Lytt gjerne til podcastintervju med styreleder Marit Reutz i vedlagte lenke:  https://bit.ly/37rCK7z.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Ellen Ruth i MeyerHaugen, ellen@meyerhaugen.no / 90728963.
 
Søknadsfrist: 14.mars 2021