MeyerHaugen

Vi søker nå fagleder miljø og klimagassregnskap.

Lyst til å vite mer om stillingen? Da kan du lytte til podkast om stillingen her.

HRP sin nasjonale satsning innen miljø og bærekraft gjelder i egen organisasjon og hos ulike kundegrupper. I den forbindelse har HRP opprettet en ny enhet for dette fagfeltet.

Enheten er under utvikling og vil bli sammensatt av personer med bred fagkompetanse innen blant annet ytre miljø i bygg og anlegg, miljøsertifisering, materialrådgivning, klimagassberegninger/LCA, miljøprogram og miljøledelse.

I den anledning ser HRP etter en fagleder miljø og klimagassregnskap. Den rett kandidat er en som ønsker å være med, forme og utvikle satsninger videre. Vi ser etter deg som har miljøfaglig erfaring fra BAE-næringen, er allsidig og har stort engasjement.

Om jobben:
Som fagleder miljø og klimagassregnskap får du være med på å bygge et «nytt selskap» i rammene av et større selskap, med betydelige økonomiske muskler og vilje til å satse. Det vil være stor påvirkningsmulighet for stillingen til å bidra til å utvikle den nye satsningen.

Den rette personen evner å tenke strategisk, selvstendig og har overblikk, realisere planer og sette i gang prosjekter. Du evner å se nye muligheter og ta initiativ.
Du blir motivert av å jobbe sammen med andre og spille hverandre gode, for å oppnå felles mål og resultater. Jobben innebærer blant annet følgende oppgaver:
 

Hvem vi ser etter?
Når vi vurderer kandidater, vil vi se etter følgende:

Personlige egenskaper

Vi tilbyr:

Arbeidssted: Hovedsakelig søker vi en ressurs til Oslo-kontoret, men for den rette kandidat vil geografiske lokasjon ikke påvirke ansettelsesprosessen.
HRP har hovedkontor i Bjørvika i Oslo, men har stort nasjonalt nedslagsfelt med 18 regionskontorer fordelt over hele Norge.

Søknadsfrist 30.april 2021. Søknader vurderes fortløpende.

Nysgjerrig på å vite mer?
Da foreslår vi at du tar kontakt med vår rekrutteringspartner i MeyerHaugen AS, Øystein Gjuvsland – oystein@meyerhaugen.no – tlf. 991 10 955.