MeyerHaugen

Marketing and Communication Team Lead Norway

Er du en engasjerende og motiverende leder? Er du i tillegg en erfaren kommunikator med sterk formidlingsevne og strategisk overblikk? Har du forretningsforståelse og samtidig god kunnskap om norsk samfunnsliv? Da kan denne stillingen være noe for deg! Accenture ser etter en handlekraftig leder til rollen som Marketing and Communication Lead Norway.

I Accenture er vi opptatt av å skape 360-graders verdi for våre kunder, partnere, mennesker og lokalsamfunn. Med entusiasme og kunnskap, kombinert med nye tankesett og teknologier, løser vi de største utfordringene kundene våre står overfor. Accenture er i kraftig vekst, og markedsføring og kommunikasjon er helt sentralt for virksomhetens videre vekst. Det er nettopp her du vil tilføre verdi. Rollen som Marketing and Communication Lead Norway vil ha to hovedoppgaver: Du skal lede Accentures markeds- og kommunikasjonsteam i Norge. Og du skal bidra til gjennomføringen av selskapets nordiske strategi. 

Vår nye Marketing and Communication Lead Norway blir medlem av den norske ledergruppen, i tillegg til å bli et kjernemedlem i Nordic M+C leadership team. Det nordiske teamet er organisert som One Accenture – ett integrert nordisk team. Dette er et team som brenner for å skape opplevelser og øyeblikk som engasjerer. Stillingen rapporterer til den nordiske lederen for marked og kommunikasjon, Claus Wilkki, og samarbeider tett med Accentures administrerende direktør i Norge, Tonje Sandberg.

For å gi deg bedre informasjon som kandidat har MeyerHaugen spilt inn en podkast som supplement til denne stillingsannonsen. I podkasten intervjues administrerende direktør Tonje Sandberg om henne forventninger til rollen, og hva du kan forvente deg i denne jobben. 

Vi tror denne rollen kan være noe for deg, om du er god på å få kommunikasjon til å treffe både hjerter og sinn hos mennesker. Du er i oppdatert på alle viktige kommunikasjonsplattformer og konsepter. Du er intellektuelt nysgjerrig, har en smittende entusiasme og er en som samarbeider godt med alle i organisasjonen. Du er dyktig til å gi kommunikasjonsfaglige råd og bistand til administrerende direktør og øvrige ledere. Du bryr deg om dine kollegaer, og liker få frem det beste i mennesker du leder.

Vi tror du lykkes best i denne rollen, om du har følgende erfaringer:

Vår idealkandidat har følgende kvalifikasjoner:

Accentures løfte til deg
Hos Accenture får du mulighet til å utvikle hele deg, også på det personlige plan. Alle får bidra med – og vise – alt de er. Du møter utfordringer på en rekke ulike områder og fagfelt, du tar all din kompetanse i bruk og lærer nytt underveis. Accenture har et har et bredt spekter av innovative verktøy, en læringskurve som aldri stanser og et globalt nettverk som gir selskapet en verden av erfaringer å høste av. «Vi holder oss alltid i forkant – vi skaper endringer overalt».

I tillegg har Accenture gode bonusordninger, konkurransedyktig lønn, helseforsikring, tjenestepensjonsordninger og aksjesparing. Foreldrepermisjon dekkes utover NAVs betingelser opp til 12G. Selskapet har et velutstyrt treningsrom, sykkelparkering i kjeller, en god kantine, aktive bedriftsidrettslag og firmahytter.

Accenture skal være et åpent, inkluderende og spennende arbeidsmiljø, hvor alle, uansett kjønn, trosretning og orientering får like sjanser. En 50/50 miks mellom kjønnene er et viktig mål for Accenture. For andre år på rad har vi blitt kåret til verdens mest inkluderende selskap. Les mer her

Ønsker du å vite mer?
Ta en uforpliktende prat med våre rådgivere i MeyerHaugen: Bård Idås (baard@meyerhaugen.no, tlf. 950 44 483) eller Ann Mari Nygjerde (ann.mari@meyerhaugen.no, tlf. 957 50 245).

Om Accenture
Accenture er et globalt profesjonelt serviceselskap med ledende ekspertise innen digital, sky og sikkerhet. Ved å kombinere enestående erfaring og spesialiserte ferdigheter i mer enn 40 bransjer, tilbyr vi tjenester innen strategi og rådgivning, interaktiv, teknologi og drift. Accenture viser selskaper, organisasjoner og offentlige sektor nye tankesett, nye ideer og nye teknologier. Dette skaper varige endringer og vekst.