MeyerHaugen

TECE Norge AS har i de siste årene hatt god utvikling og vekst, og vi har et mål om å fortsette den gode utviklingen til beste for våre kunder. Vi har god ordrereserve og ser mange spennende muligheter fremover.

Er du en selvstendig og innovativ person som har interesse for å være med på å utvikle deg innen VVS-fagområdet, og som trives med å jobbe i team. Har du et brennende faglig engasjement, samt interesse og forståelse for faget? Da kan det være akkurat deg vi leter etter.
Hos oss vil du få en viktig rolle i å ta ansvar for egne prosjekter, som du følger i alle plan-faser innen alle typer VVS-anlegg. Jobben/Arbeidet vil i stor grad bestå av rådgivning, prosjektering og oppfølgning av tekniske installasjoner. Videre ønsker vi å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.  
Du vil inngå i en teknisk gruppe som samarbeider på tvers av landegrensene i Norge og Sverige.
Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til å omfatte prosjektering og koordinering i våre oppdrag. Gjennom dette følger det styring og ledelse av fagområdet i ulike type oppdrag. 
Lytt gjerne på vår stillingspodcast: https://soundcloud.com/meyerhaugen/vvs-ingenior-master/s-fLlcJmDZn8o  

Arbeidsoppgaver:

Kvalifikasjoner:

Vi kan tilby:

Vi har gode betingelser, fleksible arbeidstider, en attraktiv pensjonsordning, men det er ambisjonen om å utøve godt lederskap i et spennende selskap med store vekstmuligheter som motiverer.

Ikke på jobbjakt, men nysgjerrig på å vite mer?
Ta kontakt med Øystein Gjuvsland (99110955) eller Tomas Kersten (93022522), i MeyerHaugen.

Søknader behandles fortløpende