MeyerHaugen

For å gi deg et bedre bilde av hva denne rollen dreier seg om, og forventningene knyttet til den ressursen som kommer inn – så ha vi spilt inn en podkast. Sjekk gjerne ut podkasten der vi intervjuer leder for data og analyse Øyvinn Lossius i Mesta: https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/data-engineer

Sentrale arbeidsoppgaver:
Eksempler på oppgaver er:

Hvem ser vi etter?
Vi ser gjerne at du har erfaring med:

Personlige egenskaper:
Du har et kontinuerlig fokus på å levere topp kvalitet, med et stort engasjement for data og analyse. Du trives med å utforske ny teknologi, er proaktiv og selvgående – og motiveres av å bidra utover egen stillingsinstruks, på lag med alle dine kolleger.

Vårt løfte til deg:

Våre verdier; fokus, endringsvilje, helhetsansvar og ærlighet – hjelper oss til å ta de rette valgene hver dag.

Nysgjerrig på å vite mer?
Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner MeyerHaugen AS for en uformell og konfidiensiell prat om rollen. Du når seniorrådgiver Gabriella Hernando Nyborg via gabriella@meyerhaugen.no eller partner Henrik Andersson via henrik@meyerhaugen.no.

Søknadsfrist 31.01.2022 Vennligst merk at søknader vurderes fortløpende.

Vi i Mesta er opptatt av mangfold, likestilling og inkludering, og har et arbeidsmiljø der alle skal oppleve at de har like muligheter og føler seg ivaretatt. Kvalifiserte kandidater uansett alder, kjønnsidentitet, seksuell orientering, kjønnsuttrykk, funksjonsevne, etnisk bakgrunn og arbeids- og livserfaring oppfordres til å søke jobb hos oss.