MeyerHaugen

Vi søker etter Arkitekt for Integrasjon og Masterdata

Vår pågående digitaliseringsprosess handler om alt fra å utnytte BIM-modeller, VR/AR og bildeanalyse helt ute i byggegropa, til etablering av nye kjerneplattformer som endrer måten vi jobber på og som legger til rette for datadrevne prosesser. Våre “fabrikker” for Innsikt, Masterdata og Integrasjon står helt sentralt i digitaliseringsinitiativene, og vi skalerer nå opp kapasiteten.

Integrasjon og Masterdata er sentrale satsninger i Veidekkes IT-strategi, hvor målet er å oppnå bedre utnyttelse av dataene fra våre mange systemer og produksjonsutstyr. Hovedoppdraget er å levere design av nye integrasjoner og masterdata objekter samt endringer på disse, for å muliggjøre best mulig dataflyt til alle applikasjoner og brukere i våre mange avdelinger og lokasjoner i konsernet.

Arkitekten vil ha ansvar for at arkitekturen støtter effektive leveranser av integrasjons- og masterdatatjenester i hele Veidekke-konsernet.

Integrasjon og Masterdata er del av Konsern-IT med hovedkontor på Skøyen i Oslo. Men i denne rollen er vi mer opptatt av hvem du er – og hva du leverer snarere enn hvor du arbeider fra. Derfor er vi åpne for å vurdere aktuelle kandidater fra alle deler av landet, eller fra Sverige.

For å gi deg et bedre bilde på hva denne rollen dreier seg om og forventningene knyttet til den ressursen, har vi snakket med Truls Wium og Ola Grumstad i denne podkasten: https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/veidekke-arkitekt-integrasjon-masterdata/s-7BiBt3vNgji?si=3f56a80968e646fbb00bc04e2cc71bfe

Sentrale arbeidsoppgaver:

Vi tilbyr:

Ønsket kompetanse/erfaring med:

For å lykkes og trives i rollen er du gjerne:

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen eller ønsker en uforpliktende og uformell prat får du gjerne ta kontakt med vår rekrutteringspartner MeyerHaugen ved Daniel Pedersen eller Silje Sørensen Hem. Du når de hhv på daniel@meyerhaugen.no, tlf: 406 01 792 eller martine@meyerhaugen.no, tlf: 456 62 844