MeyerHaugen

Vi søker etter Løsningsarkitekt i Innsiktsfabrikken

Vår pågående digitaliseringsprosess handler om alt fra å utnytte BIM-modeller, VR/AR og bildeanalyse helt ute i byggegropa, til etablering av nye kjerneplattformer som endrer måten vi jobber på og som legger til rette for datadrevne prosesser. Våre “fabrikker” for Innsikt, Masterdata og Integrasjon står helt sentralt i digitaliseringsinitiativene, og vi skalerer nå opp kapasiteten.

Innsiktsfabrikken er en sentral satsning i Veidekkes IT-strategi, hvor målet er å oppnå bedre utnyttelse av dataene fra våre mange systemer og produksjonsutstyr. Innsiktsfabrikkens hovedoppdrag er å levere og forvalte analyser, rapporter, kvalitetssikrede datasett og andre smarte innsiktsprodukter til våre mange avdelinger og lokasjoner i konsernet.

Løsningsarkitekt i Innsiktsfabrikken vil ha ansvar for at arkitekturen støtter effektive leveranser av innsiktstjenester i hele Veidekke-konsernet, og vi ser etter deg som er i starten av karrieren og søker nye utfordringer. 

Innsiktsfabrikken er del av Konsern-IT med hovedkontor på Skøyen i Oslo. Men i denne rollen er vi mer opptatt av hvem du er – og hva du leverer snarere enn hvor du arbeider fra. Derfor er vi åpne for å vurdere aktuelle kandidater fra alle deler av landet, eller fra Sverige.

For å gi deg et bedre bilde på hva denne rollen dreier seg om og forventningene knyttet til den ressursen, har vi snakket med Trond Sogn-Lunden og Ola Grumstad i denne podkasten: https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/veidekke-losningsarkitekt/s-JvRSFwxXquG?si=8d1b665e92e14e5eb622e1c5003653fe

Sentrale arbeidsoppgaver:

Vi tilbyr:

Ønsket kompetanse/erfaring:

For å lykkes og trives i rollen er/har du gjerne:

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen eller ønsker en uforpliktende og uformell prat får du gjerne ta kontakt med vår rekrutteringspartner MeyerHaugen ved Daniel Pedersen eller Martine Truong Sletne. Du når de hhv på daniel@meyerhaugen.no, tlf: 406 01 792 eller martine@meyerhaugen.no, tlf: 456 62 844