MeyerHaugen

KPMG Law søker advokater/advokatfullmektiger til vårt kontor i Bergen

KPMG Law Advokatfirma AS trenger flere dyktige medarbeidere med på laget. Vi tilbyr et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø i et av landets ledende kompetansehus. Vi har en spennende portefølje med nasjonale og internasjonale klienter som vi bistår innenfor en rekke områder. Vi søker nå etter advokater/advokatfullmektiger som ønsker en rolle der du får jobbe med mange av de mest interessante kundene innenfor viktige næringer på Vestlandet, særlig innenfor forskjellige deler av havnæringene, fast eiendom og IT/teknologi. Du vil jobbe sammen med dyktige kollegaer i et sterkt juridisk fagmiljø med erfarne advokater / jurister innenfor flere ulike fagdisipliner. 

Du vil være en viktig bidragsyter i å bygge teamet i Bergen, samtidig som du vil jobbe tett med vårt nasjonale fagmiljø. Vi skal vokse videre og her kommer kanskje du inn?

I denne podcasten har vi intervjuet advokat og partner Ola Mæle og partner Anfinn Fardal om stillingene. https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/kpmg-advokat-skatterett?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing 

Virker det interessant tar vi gjerne en uforpliktende prat.

Vi vil rekruttere på flere nivåer, med ulik erfaringsbakgrunn.

Vi søker personer 2-5 års, eller 5 år + erfaring på nivåene Senior associate til Senior manager roller innenfor følgende områder:

Om jobben

Som medarbeider i KPMG Law vil du – i tillegg til å være del av et team med dyktige og erfarne advokater – jobbe tett med KPMGs andre fagmiljøer innenfor transaksjoner som for eksempel verdsettelse, corporate finance, strukturering, skatt/avgift, revisjon og integrasjon. Denne muligheten til å jobbe på tvers av fag, men for samme kunde, på samme prosjekt og med samme mål gir våre advokater en unik mulighet til å realisere sitt potensiale og utvikle seg som forretningsadvokat.  Vi jobber kontinuerlig for å forstå kundens behov og levere gode totalløsninger. Bredde- og dybdeforståelse i transaksjoner, kombinert med integrerte og effektive samhandlingsprosesser på tvers av tjenesteområder og med våre kunder, gir gode muligheter for å utvikle både seg selv som advokat, hverandre på tvers av fagdisipliner og KPMGs virksomhet.

Som medarbeider KPMG Law vil du ha store muligheter til personlig og profesjonell utvikling i møte med norske og internasjonale klienter og kolleger:

KPMG Legal dekker for tiden 81 jurisdiksjoner og hos oss får du muligheten til å være del av et utpreget internasjonalt lag. Vår internasjonale satsning gir deg muligheten til å være med på videreutvikle og forme et stadig sterkere selskap.
Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode utviklingsmuligheter og et faglig sterkt og godt sosialt miljø.