MeyerHaugen

TV2.no søker redaksjonssjef

TV2.no er blant Norges største nyhetstjenester. Nå ser vi etter en redaksjonssjef som kan hjelpe oss å nå nye målgrupper med engasjerende journalistikk!

Er du en tydelig leder som er god på å sette retning og få laget med deg? Har du et hjerte som banker for redaksjonell nyskaping? Har du god innsikt i levende bilder og sosiale medier? Da bør du lese videre!

TV 2 har som ambisjon å vokse kraftig digitalt, og vi søker vi en redaksjonssjef til historisk TV 2-satsing.

I denne stillingen får du anledning til å jobbe med noen av landets dyktigste journalister, ledere og digitale hoder – og med et av landets mest innovative utviklermiljøer. Arbeidssted er Bergen.

TV 2s enorme innholdsunivers skal løftes ytterligere digitalt, og vi trenger folk med digital kompetanse, journalistisk teft, og ikke minst et brennende engasjement for innhold og formidling. I TV 2 er mulighetene uendelige, utfordringene mange – og du får jobbe sammen med noen av de flinkeste og hyggeligste folkene i medienorge.
 
Om jobben
Som redaksjonssjef for Hub2 vil du lede og forme en helt ny avdeling som skal bidra til vekst gjennom redaksjonell nyskaping og metodisk arbeid for å nå nye målgrupper. Avdelingen vil bestå av ressurser innen video og sosiale medier. I tillegg vil du lede journalister som skal jobbe målrettet for å nå unge brukere. Avdelingen skal hjelpe TV 2s øvrige satsinger og avdelinger med å ta ut sitt digitale potensiale.

Hvem ser vi etter?
Vi tror du lykkes best i denne rollen om du har relevant ledererfaring fra et større mediehus. 

Vi ser videre etter en type som er målrettet og løsningsorientert. Du er selvstendig, tar initiativ og har solid gjennomføringsevne. Videre arbeider du godt på tvers av fagområder og er en lagspiller.
 
Vil du vite mer?
Lytt til denne podkasten med leder for TV2.no-satsingen, Derek Bjølgerud. Her snakker vi både om arbeidsoppgavene i stillingen og om "myke ting" i jobben som er vanskelig å få fram i en stillingsannonse – som ledelse, kultur og medarbeiderutvikling.

Fortsatt nysgjerrig?
Søk stillingen, eller ta kontakt med våre rekrutteringsrådgivere i MeyerHaugen. Rekrutterende leder i TV 2 er utviklingssjef Kristoffer Iversen (kristoffer.iversen@@tv2.no).

Om å jobbe i TV 2
En jobb i TV2.no gir deg store muligheter på alle plattformer i en redaksjon med stor gjennomslagskraft. Hos oss jobber vi med alt fra hardtslående nyheter og breaking news, til populære programmer som Kompani Lauritzen og Åsted Norge, til eksklusive sportsrettigheter som Champions League og Tour de France. Opp mot tre millioner nordmenn over 18 år benyttet seg av en eller flere av TV 2s tjenester daglig i 2021. Alt av våre nyheter, programmer, sport og andre innholdsområder, på tvers av ulike plattformer og kanaler, gir en unik mulighet for variasjon og motivasjon. Det er gjennom denne bredden TV 2 skal stå ut, og være et førstevalg for publikum, og en attraktiv arbeidsplass for de skarpeste i bransjen.
 
Hos oss møter du journalister med stort engasjement, som er modige og står opp for det som er rett og viktig. Vi setter høye krav til faglighet og etisk bevissthet. Vi er tett på gjennom historier som engasjerer, og jobber med journalistikk som skal være relevant for det mangfoldet av nordmenn vi er til for. Derfor er også mangfold viktig for oss på arbeidsplassen. Vi skal fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt, og være der folk er – hvor og når de vil.