MeyerHaugen

Seniorrådgiver strategisk økonomi- og virksomhetsstyring

For å bli bedre kjent med Medietilsynet og rollen som virksomhets- og økonomistyring, hør gjerne på denne podkasten med Mari Velsand, direktør i Medietilsynet:
https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/medietilsynet-virksomhets-og-okonomistyring-seniorradgiver?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Har du lyst til å jobbe tett sammen med Medietilsynets ledergruppe og ha en sentral rolle i vårt arbeid med virksomhets- og økonomistyring? Vi er på jakt etter en analytisk og strukturert person med økonomikompetansen, som motiveres av å bidra til effektiv drift og god virksomhetsstyring i en etat med et spennende samfunnsoppdrag.
 
Du rapporterer direkte til Medietilsynets direktør.

Sentrale arbeidsoppgaver:

Din kompetanse:

Vi tilbyr:
Spennende og interessante oppgaver innenfor et viktig samfunnsområde i rask utvikling. Du får jobbe i et bredt sammensatt kompetansemiljø, med en fin blanding av erfarne og nytilsatte kollegaer. Arbeidssted er Fredrikstad, der vi har moderne og nyoppussede lokaler i gangavstand fra togstasjonen. Vi tilbyr våre ansatte mulighet for å jobbe hjemmefra inntil to dager i uken.

Mer informasjon?
Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte Veronica Truong Jensen i MeyerHaugen, e-post: veronica@meyerhaugen.no – tlf. 918 52 885. Du kan også kontakte Medietilsynet direkte: Direktør Mari Velsand, tlf. 913 28448. 

Om søknaden: 
Søkere kan bli oppført på offentlig søkerliste selv om vedkommende har bedt om konfidensiell behandling. Søkere blir i så fall varslet før offentliggjøring.
Søknad med cv sendes snarest mulig, og senest 12.10.2022.
(Den opprinnelige søknadsfristen var 28.09.2022, søknadsfristen er nå utsatt til 12.10.2022)

Medietilsynet ser på mangfold som en styrke, og oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonshemming, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Vi deltar i statens inkluderingsdugnad, og vil gjerne ha søknad også fra deg som har nedsatt funksjonsevne eller «hull i CV-en», men som ellers fyller kvalifikasjonskravene til stillingen. Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om nedsatt funksjonsevne eller «hull i CV-en» kan brukes til rapporteringsformål.