MeyerHaugen

Er du klar for å være en del av vår teknologireise, å sikre tilgang til god helse for hele befolkningen?

Stillingsannonse
Vitusapotek (Norsk Medisinaldepot AS) jobber hver dag for å sikre tilgang til god helse for befolkningen.
En sentral faktor for at vi skal lykkes med dette er at vi har en effektiv og stabil drift, slik at apotekene kan hjelpe våre kunder. Vi gjennomfører nå en større endring i Vitusapotek og har behov for en dyktig ressurs med sterk ERP kompetanse som kan sikre stabil drift i fremtiden. Derav skal vi nå ansette en Head of Business Solutions som får være med å bygge kultur, samt sikre gode og langsiktig leveranser som et frittstående selskap. I denne rollen vil du får en sentral nøkkelrolle i IT ledergruppen og ha ansvar innen ERP, WMS og HR systemer. Hvis du har god erfaring med ERP systemer bør du kanskje lese videre. Hvis du i tillegg motiveres av å lede i endring, utvikle team og jobbe i en bedrift med fokus på profesjonalitet, da vil vi veldig gjerne snakke med deg.

Vil du vite mer,
Vi ønsker å gi deg som kandidat et tydelig bilde av hva denne jobben egentlig handler om. Derfor har vi intervjuet Tom-Erik Korsviken – Director of Strategy & IT, om hva som kreves i jobben og hva Vitusapotek ser etter når de gjør denne rekrutteringen. Hør intervjuet her!
https://bit.ly/3WL8sVk

Om jobben
Som Head of Business Solution vil du være del av IT ledergruppen til Vitusapotek. Hovedoppdraget ditt vil først og fremst være å sikre stabil drift og sikre kostnadsoptimale løsninger (spesielt i SAP). Innovasjon og utvikle optimale prosesser gjennom hele forsyningskjeden. Du vil lede et team bestående av interne ressurser, innleide konsulenter og outsourcede tjenester. For å lykkes med dette vil du blant annet jobbe med følgende oppgaver:

Hvem ser vi etter
Vi tror ledererfaring og tidligere arbeid med ERP systemer gir gode forutsetninger for å lykkes i denne rollen, samtidig som du er selvdreven, kvalitetsbevisst og har god formidlingsevne.
Du bør like å jobb i grensesnittet mellom retail og farmasi, samt motiveres av å være med å utvikle selskapet og ditt team. Du må også trives i hektisk hverdag i et selskap som stadig er i endring. Du vil gå rett inn i rollen hvor vi jobber med å "in-source" SAP-landskapet fra tidligere eier McKesson til Vitusapotek. Vi tror følgende egenskaper og erfaring er relevante for å lykkes og trives i rollen:

Vårt løfte til deg
Vi kan love deg en jobb hvor du får mye ansvar og muligheten til å utvikles deg selv, teamet og selskapet. Vi skal gjøre vårt beste for at du lykkes og trives hos oss. Utover dette får du i rollen: