MeyerHaugen

Vitusapotek (Norsk Medisinaldepot) ønsker å styrke laget med en engasjert og dyktig IT Risk and Compliance ansvarlig. Du liker å få ting til å skje samtidig som du har et godt overblikk over ditt ansvarsområde. Du vil følge opp interne og eksterne rammer og krav og sikre at våre prosesser og vårt IT-miljø opererer i henhold til lover og regler. Du er en person som kan hjelpe oss med å forstå risikobildet og har en forståelse for informasjonssikkerhet i et komplekst miljø med høye krav. Som Risk and Compliance manager i Vitusapotek vil du jobbe med hele organisasjonen og bidra til at vi leverer på oppgaven foran oss, men samtidig kan kontinuerlig forbedre oss. I tillegg vil du få en nøkkelrolle i henhold til den utøvende delen av IT Governance gjennom oppgaver som godkjennelsesprosesser, utvikle IT prosesser, støtte IT revisjon, kontrollere budsjettbruk. Har du i tillegg erfaring med GDPR og/eller GDP/GMP, bør du kanskje lese videre.

Vitusapotek er et voksende selskap i en spennende fase. Våre kollegaer brenner for det de jobber med, i en kultur med sterkt kundefokus og hvor utvikling og kontinuerlig forbedring er vesentlig prioritet. Vi har også en sentral rolle i helse Norge gjennom våre apotek og vår grossist.  

For å gi deg bedre informasjon om stillingen har vi spilt inn en podkast der vi snakker med og Director of Strategy & IT, Tom-Erik Korsviken om selskapet, forventninger til rollen, og hva du kan forvente deg i denne jobben:

https://on.soundcloud.com/VuwGJ

For å lykkes med dette vil du blant annet jobbe med følgende oppgaver:
 

Hvem ser vi etter

Vi tror erfaring med IT Risiko, kjennskap til lover og regler innenfor IT miljø med helseopplysninger og personopplysninger samt god forretningsforståelse gir de beste forutsetninger for å lykkes i denne rollen. Samtidig som det er en fordel om du har innsikt i normen for informasjonssikkerhet i helsevesenet. Du er flink til å levere sammen eller gjennom andre og motiveres av å få ting gjort. Du ser det store bildet samtidig som du har en evne å se hvordan detaljene påvirker resulatet. Liker du å jobbe i et selskap i endring samt liker en dynamisk hverdag så kan dette være jobben for deg.
Følgende egenskaper og erfaring tror vi er relevant for å lykkes og trives i rollen:
 

Vårt løfte til deg

Vi kan love deg en jobb hvor du får mye ansvar og muligheten til å vokse. Vi skal gjøre vårt beste for å sikre at du lykkes og trives hos oss. Utover dette får du i rollen:

For ytterligere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner MeyerHaugen v/Ida Charlotte Fehn (ida@meyerhaugen.no) for en uformell og konfidensiell prat om rollen.

Søknadsfrist: Snarest

I henhold til lov om legemidler av 4. desember 1992 nr. 132 § 30 a, kan farmasøytisk industri, legemiddelgrossister og apotek kreve fremleggelse av begrenset politiattest, jf. Politiregisterloven § 40. Vi gjør derfor oppmerksom på at den som ansettes må kunne fremvise begrenset politiattest.