MeyerHaugen

Avdelingen for strategi i Vitusapotek består i dag av to prosjektledere og skal nå vokse ytterligere,- i første omgang skal det nå ansettes en ny prosjektleder innen fagområdet strategi og prosessforbedring. Ansatte i avdelingen jobber i dag med stort fokus på effektivisering og forbedring av prosesser på tvers, samt initiativ relatert til bærekraft. Deler av avdelingens ansvarsområder er å bistå ledelsen med utforming, planlegging og etablering av selskapets strategiske prioriteringer og identifisering av forbedringspotensial relatert til selskapets interne prosesser. 

Om jobben:
For å gi deg bedre informasjon om stillingen har vi spilt inn en stillingspodcast. I podkasten intervjuer vi Director of Strategy & IT, Tom-Erik Korsviken, som forteller om selskapet, forventninger til rollen, og hva du kan forvente deg i denne jobben: https://L2W.no/kbt

I stillingen som prosjektleder får du jobbe med å:

Vi ser etter en person som har følgende bakgrunn og kompetanse:

 
For at du skal trives i denne jobben tror vi at du har følgende egenskaper: 

Hvorfor skal du jobbe i Vitusapotek?

Søknadsfrist: Snarest

I henhold til lov om legemidler av 4. desember 1992 nr. 132 § 30 a, kan farmasøytisk industri, legemiddelgrossister og apotek kreve fremleggelse av begrenset politiattest, jf. Politiregisterloven § 40. Vi gjør derfor oppmerksom på at den som ansettes må kunne fremvise begrenset politiattest.

For ytterligere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med våre rekrutteringspartnere i MeyerHaugen, Daniel Pedersen (daniel@meyerhaugen.no) eller Martine M. Truong Sletne (martine@meyerhaugen.no) ved spørsmål eller avklaringer.