MeyerHaugen

Vi styrker den digitale kompetansen i Vy buss og er på jakt etter deg som trives i grensesnittet mellom teknologi og mennesker, drift og utvikling. Vygruppen er Norges største mobilitetsselskap med buss og tog som kjernevirksomhet.

Vy er størst på buss i Norge, og har en av Skandinavias største bussvirksomheter med rundt 3000 busser og 7000 medarbeidere. Bussvirksomheten vår omsetter for åtte milliarder kroner årlig. Kollektivtransporten står foran store teknologiske utfordringer og Vy buss ønsker å være det mest nyskapende busselskapet i Norden. Vi jobber bl.a. med utviklingen av selvkjørende busser, bruk av solceller, og mye mer. Hvordan vi løser kollektivtransportens utfordringer i de neste årene, vil få stor betydning for samfunnets effektivitet, sikkerhet og klimautslipp.

Dette er en nyopprettet stilling med en endret organiseringen av Vy buss. Formålet er å utnytte de administrative ressursene bedre, og styrke den digitale kompetansen i selskapet. I denne nye organiseringen er det opprettet en enhet i Vy buss som har fått navnet Drift og Utvikling. Avdelingen er en sammenslåing av tidligere driftsenhet, enhet for prosjekt og forretningsforbedring, enhet for kvalitet og enhet for operasjonell teknologi (OT). Stillingen rapporterer til administrerende direktør i Vy buss, og er en del av dennes ledergruppe.
Stillingen innebærer lederansvar for leder for trafikksikkerhet, kvalitet og miljø, digitaliseringssjef, og tre ledere for driftssentralene:
 

For å bli bedre kjent med Vy buss og rollen, hør gjerne på denne podkasten med administrerende direktør, Ole Engebret Haugen, hvor han deler noen tanker om hva som kreves i rollen; Stillingspodcast 

Om stillingen

Vi ser etter deg som har
Vi vil at du skal lykkes og trives i rollen hos oss, og tenker at følgende egenskaper og erfaringer legger til rette for dette:

Vi ser etter deg som tenker strategisk og som opprettholder strategisk fokus samtidig som man opererer på tvers av mange funksjonsområder i et dynamisk miljø. For oss er det viktig at du er teknologisk interessert og har et analytisk hode. For oss er det viktig at du er en lagspiller som bryr deg om suksessen til kollegaer, samtidig som du har en forretningstankegang – du forstår andres behov og ser helheten. Videre har du gode prestasjonsevner, er initiativrik og har gode kommunikative evner da man skal presentere informasjon på en forståelig måte på flere ulike områder i VY.

Vi tilbyr

Vårt løfte til deg
Vi kan love deg en jobb hvor du vil få muligheten til å jobbe tett på ulike deler av selskapet. Arbeidsmiljøet vårt er uformelt, men profesjonelt, og du har store muligheter for å være med å påvirke retningen videre.

Kjenner du deg igjen?
Har du lyst å jobbe i Vy Buss, vil vi høre fra deg. Har du spørsmål knyttet til rollen eller ønsker en uformell og konfidensiell prat, ta gjerne kontakt med våre rekrutteringspartnere i MeyerHaugen: Øystein Gjuvsland på oystein@meyerhaugen.no  (tlf. 991 10 955) eller Charlotte Rendalsvik på charlotte@meyerhaugen.no (tlf. 407 97 967).