MeyerHaugen

Medietilsynet ønsker å være relevant, tydelig og synlig i arbeidet med å bidra til mediemangfold og kritisk medieforståelse i befolkningen. God og målrettet kommunikasjon gjennom et bredt utvalg kanaler er derfor viktig for oss. Vi søker nå etter en ny kommunikasjonsrådgiver med særlig ansvar for pressekontakt og produksjon av pressemeldinger, kronikker etc.

Du evner å gjøre fagkunnskapen Medietilsynet besitter tilgjengelig og interessevekkende, slik at vi når bredt ut med kunnskap og innsikt som bygger opp under statens mediepolitiske mål. Gode kommunikasjonsferdigheter og en effektiv arbeidsform er avgjørende for å lykkes.

Arbeidsoppgaver: 

Kvalifikasjonskrav:  

Om stillingen blir plassert som rådgiver eller seniorrådgiver, avhenger av kandidatens kompetanse og erfaringsbakgrunn.

Vi tilbyr: 
En spennende og interessant stilling innenfor et viktig fagfelt, der du får jobbe i et bredt sammensatt kompetansemiljø, sammen med hyggelige og erfarne kollegaer. Medietilsynet holder til i nyoppussede lokaler i Fredrikstad, og tilbyr våre ansatte mulighet for hjemmekontor inntil to dager i uken når oppgavene tillater det, og mulighet for noe arbeidstid for tog for dem som pendler. Vi har egen kantine og treningsrom, og de ansatte har tilgang til kostnadsfritt digitalt treningstilbud. Lønnsnivå i henhold til statens lønnsregulativ, Medietilsynets lønnspolitikk og kandidatens erfaring og kompetanse.
Vår avdeling for kommunikasjon og rådgivning består av ni medarbeidere, hvorav tre hovedsakelig jobber med kommunikasjon. Du rapporterer til avdelingsdirektør.   

 
Nysgjerrig på å vite mer?
Hvis du vil vite mer om stillingen, kan du kontakte vår rekrutteringsrådgiver Veronica Truong Jensen på veronica@meyerhaugen.no (tlf. 918 52 885).

Søknadsfrist: 30. august 2023
Søkere kan bli oppført på offentlig søkerliste selv om de har bedt om konfidensiell behandling, men varsles i så fall før offentliggjøring.

Medietilsynet ser på mangfold som en styrke, og oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonshemming, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Vi deltar i statens inkluderingsdugnad, og vil gjerne ha søknad også fra deg som har nedsatt funksjonsevne eller «hull i CV-en», men som ellers fyller kvalifikasjonskravene til stillingen. Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om nedsatt funksjonsevne eller «hull i CV-en» kan brukes til rapporteringsformål.