MeyerHaugen

KBN skal fortsette å videreutvikle seg på fagfeltet anti-hvitvasking og svindelforebygging, og trenger en AML-fagleder som kan lede det operative arbeidet. Hovedoppgaven er å gjennomføre og videreutvikle risikovurderinger, operasjonelle rutiner, gjennomføre kompetansebygging i hele selskapet, følge den regulatoriske utviklingen og markedspraksis på området og foreslå gjennomføring av KBNs eget arbeid. Stillingen er fast, tilhører 1.forsvarslinje og rapporterer til Head of Business Operations med stiplet rapporteringslinje til KBNs hvitvaskingsansvarlig.

For å gi deg et bedre bilde på hva denne rollen egentlig dreier seg om, og hvem man ser etter har vi spilt inn en podkast med Egil og Siw-Heidi: https://L2W.no/pz7y

Ansvar og sentrale arbeidsoppgaver
For KBN er dette en nøkkelrolle, hvor du vil få muligheten til å jobbe på tvers av mange avdelinger i  selskapet. I tillegg vil du få en sentral rolle i  oppbyggingen av arbeidet med svindelforebygging. Du vil være i kontakt med kunder i Norge og med andre internasjonale finansforetak.  Vi ønsker oss en kollega med engasjement for AML-faget og med entusiasme og tæl i gjennomføringen. Derfor vil sentrale oppgaver være:
 

For og trives i denne rollen tror vi at du er

Kvalifikasjoner

Vi tilbyr

Spørsmål eller ytterligere informasjon? Ta gjerne kontakt med Martine (martine@meyerhaugen.no) eller Ida (ida@meyerhaugen.no) hos vår rekrutteringspartner MeyerHaugen AS, for en uformell og konfidensiell prat om rollen.

Søknadsfrist: 18. aug 2023
Varighet: Fast stilling
Oppstart: Snarest