MeyerHaugen

Vil du være en del av et ambisiøst team som jobber med å levere smarte og bærekraftige løsninger for lagerstyring? Her er en spennende mulighet til å bidra til vår videre suksess og vekst i Norge!

Om rollen
Vi søker en Salgssjef som kan styrke vår posisjon på markedet ved å skape langsiktige relasjoner. Stillingen vil fokusere på proaktivt løsningssalg der du er ansvarlig for å drive hele salgsprosessen fra den første kontakten, til behovsanalyse, presentasjon og avslutning av avtaler. Våre kunder er hovedsakelig store og mellomstore selskaper med internasjonal virksomhet. Du vil samhandle med både toppledelse, IT/logistikk og logistikksjefer, noe som krever gode kommunikasjonsevner og evne til å bygge langsiktige relasjoner. For å hjelpe deg med kundeprospektering, har du markedsavdelingen som legger grunnlaget for salgsinnsatsen i ulike typer av lead-generering og markedsaktiviteter. Arbeidet er prosjektrettet, og som Salgssjef er du ansvarlig for salgsprosjektet. Du vil være ansvarlig for koordineringen av alle interne funksjoner og ekspertisen som må være involvert i salgsaktivitetene.

Hva gjør deg til en sterk kandidat?
For å lykkes i denne stillingen mener vi at du har minst fem års dokumentert erfaring med komplekst B2B-salg, samt utmerkede ferdigheter i å etablere kundekontakter og skape langsiktige forretningsrelasjoner. Erfaring fra logistikk og/eller forretningssystemer innen IT er en fordel. Som Salgssjef har du det overordnede ansvaret overfor kundene. Dette medfører høye krav til en godt strukturert tilnærming og god prioritering, men også til nøyaktighet, evne til å analysere, raskt identifisere og oversette kundens behov til konstruktive forretningsløsninger. For å nå de fastsatte målene er du forretningsorientert, pålitelig og lydhør overfor kundenes behov, samtidig som du er utholdende, energisk og effektiv. Mange av våre kunder opererer i et internasjonalt marked, og derfor ønsker vi at du har erfaring fra internasjonalt salg. Stillingen krever meget god fremstillingsevne både på norsk og engelsk, så vel muntlig som skriftlig. Vi tror også at du har fullført en universitetsgrad eller tilsvarende.

Hva vi tilbyr våre medarbeidere
Faglig utvikling: Vi er på en spennende vekstreise, så du vil ha store muligheter til å påvirke og bygge din karriere videre hos oss. Vi er opptatt av at du får en balanse mellom jobb og fritid, og vil samtidig hjelpe deg å bygge kompetanse i tråd med dine individuelle mål og behov.
Inspirerende forretningsmiljø: Du vil ha muligheten til å reise, jobbe sammen med velkjente internasjonale merker, få erfaring fra ulike bransjer, og være med på utviklingen av toppmoderne WMS-løsninger for fremtiden.
Et sterkt fellesskap: Hos Consafe Logistics lever vi etter våre tre kjerneverdier: Sammen når vi målet, Vi tar ansvar, handler og streber etter storhet. Vi har en åpen og inkluderende kultur, der vi alltid finner anledninger til å feire og ha det gøy sammen.

Annet
Dette er en fast stilling på heltid, som starter så snart som mulig ved vårt kontor på Kjeller. Rollen krever noe reisevirksomhet.  I denne prosessen vil vi snakke med aktuelle kandidater fortløpende, så vi ser frem til å motta din søknad så snart som mulig.

Fortsatt nysgjerrig?
Lytt til vår podcast der vi snakker med rekrutterende leder og Salgsdirektør, Pekka Lehtinen, som gir deg mer innsikt i selskapet og mulighetene i stillingen:
Stillingspodcast

Hvis du har ytterligere spørsmål om rollen eller rekrutteringsprosessen, ikke nøl med å kontakte vår rekrutteringspartner, Ellen Ruth i MeyerHaugen, ellen@meyerhaugen.no , eller Talent Acquisition Partner, Ida Krüger, ida.kruger@consafelogistics.com

Vi ser frem til å motta søknaden din!