MeyerHaugen

SkyeTec har stor etterspørsel innen deres kompetanse innen drift og infrastruktur. SkyeTec har tung kompetanse og er spesialister innen skytjenester. Vi har kunder som er kunnskapsrike som krever kontinuerlig utvikling av vår kompetanse innen f.eks. sikkerhet, effektivitet og lønnsomhet innen skyløsninger. Vår styrke ligger i evnen til å drive prosjektene godt fremover med hovedfokus på Microsoft Azure og AWS. SkyeTec er i stadig utvikling og hos oss får du være med på å påvirke og bygge selskapet videre.

Hvis du har erfaring med drift og infrastruktur og trigges av fornøyde kunder, bør du kanskje lese videre. Hvis du i tillegg motiveres av å orientere deg i et komplekst miljø, da vil vi gjerne snakke med deg.

For å gi deg bedre informasjon om hva stillingen egentlig går ut på og hva du kan forvente deg i jobben har vi spilt inn en podkast med Morten Gran og Mads Fjørstad:
Link: https://on.soundcloud.com/jFZiX

Du vil få muligheter til å jobbe med følgende oppgaver:
Som senior konsulent innen drift og infrastruktur vil du får muligheten til å representere SkyeTec ved å jobbe direkte og via partnere hos kunder i både offentlig og privat sektor. For å lykkes med dette vil du blant annet jobbe med følgende oppgaver:

For å kunne fungere i stillingen tror vi du har følgende kvalifikasjoner:
Du verdsetter ny teknologi, ønsker å være med på utviklingen av selskapet og bygge et sterkt team for fremtiden. Samtidig som du er klar for å bidra med din kompetanse innen drift og infrastruktur fremover. Vi tror følgende egenskaper og erfaring er relevante for å lykkes og trives i rollen:

Vårt løfte til deg
Vi kan love deg en jobb i et fagsterkt miljø der kunnskapsdeling, kompetanseutvikling og personlig vekst er i fokus. Vi har en rekke sosiale aktiviteter, hackathon, kurs, sertifiseringer, fagkvelder og workshops – der er det mye å engasjere seg i.

Ta gjerne kontakt med Tomas Kersten (tomas@meyerhaugen.no) eller Martine Sletne (martine@meyerhaugen.no) hos vår rekrutteringspartner MeyerHaugen AS, for en uformell og konfidensiell prat om rollen.