MeyerHaugen

Vil du være med å bygge Norges ledende fagmiljø innen rekruttering?  
Denne annonsen er til deg som er genuint opptatt av rekruttering. Den er til deg som har lyst til å bygge et rekrutteringsselskap slik det burde være – for det er vår ambisjon med MeyerHaugen. Vi løser vanskelige rekrutteringsoppdrag for store og små kunder i Norge og Norden. Vi er et ledende rekrutteringsmiljø innen IT, og har en tydelig ambisjon om å bli enda sterkere fremover. Derfor ansetter vi en ny rådgiver som går inn i vårt team av rekrutteringsspesialister innen IT. 

Om jobben 
Som rådgiver hos oss vil du bli del av et fellesskap som jobber for å lykkes sammen. Du vil jobbe med rekruttering av tunge spesialister og ledere i ulike bransjer. Med støtte fra kollegaer vil du ha fullt eierskap i prosessene. Fra salg og kundeutvikling, til kandidatsøk, seleksjon og signering av kandidater. Vi kommer til å forvente at du utfordrer oss på hvordan vi kan gjøre ting bedre, for målet er at vi sammen skal bygge et bra selskap. 

Oppgaver 

Kvalifikasjoner 
Vi ser etter mennesker som brenner for rekruttering, og som motiveres av å være med på å bygge et solid rekrutteringsselskap. For å gå inn i denne rollen bør du ha forståelse for hva det vil si å rekruttere teknologispesialister. Du bør være motivert for å jobbe med fulle rekrutteringsprosesser, fra søk til seleksjon og signering, og like utfordringer som ligger i å rekruttere til roller som oppdragsgivere ikke selv klarer å fylle. For å være trygg på at du vil dette bør du ha jobbet hands-on med rekruttering til krevende roller som for eksempel utviklere, systemarkitekter, data engineers eller eksperter på cyber security. Har du mestret dette klarer du det meste.   

Nysgjerrig på å vite mer? 
Hvis du er nysgjerrig på å vite mer, kan du lytte til følgende podcast hvor Sverre Haugen og Henrik Andersson deler noen tanker om rollen som rekrutteringsrådgiver i MeyerHaugen: 
https://soundcloud.com/meyerhaugen/rekrutteringsradgiver-it-og-digitale-roller/s-t5tuTQe3LL8

Ta gjerne kontakt med Henrik Andersson via henrik@meyerhaugen.no eller telefon 416 70 787, for en uforpliktende og konfidensiell prat.  

Søknadsfrist snarest. Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Om MeyerHaugen 
Rekruttering som fagfelt er i stor endring, og vår visjon er å sette standarden for fremtidens rekruttering. For å lykkes med dette tester vi ny rekrutteringsmetodikk, nye prosesser og ny teknologibruk. Det som gir verdi for kunder og kandidater tas videre. For å mer effektivt kunne kommuniserer verdier, visjoner, kultur og lederskap bruker vi podcast som integrert virkemiddel i rekrutteringsprosesser. En tydelig effekt av dette er at vi får bedre kandidater i prosess, en bedre kandidatopplevelse, og mye mer effektive intervjuer. Gjennom kontinuerlig forbedring skal vi finne flere gode løsninger innen rekrutteringsfeltet. Dersom du vil være med på denne reisen håper vi å få deg med på laget.