MeyerHaugen

KBN, den norske stats kommunalbank, er et av Norges største finansforetak med 450 milliarder i forvaltningskapital. Vi finansierer kommunale investeringer over hele landet, og ønsker å fremme bærekraftige lokalsamfunn, samt bidra til det grønne skiftet. Bankens utlån til kommunal sektor finansieres i internasjonale kapitalmarkeder. Vi skal utvikle og forvalte digitale løsninger som sikrer kundene førsteklasses kundeopplevelse, og på samme tid bidrar til forenkling og kvalitetsheving internt i KBN.

Vi er i dag rundt 80 ansatte med finans- og teknologibakgrunn som sammen skal ta frem gode løsninger. Vi har en enkel organisasjonsstruktur og samarbeider godt på kryss og tvers i en kultur der kunnskapsdeling verdsettes høyt. Som nyansatt vil du raskt bli en del av teamet og selskapet, og du vil involveres i mange prosesser på tvers av forretningen.

Vi ønsker å gi deg som kandidat et bedre bilde av hva denne jobben handler om. I følgende podkast kan du høre et intervju med Leder for digital utvikling, Rudin Gjataj i KBN når han blir intervjuet om jobben: https://soundcloud.com/meyerhaugen/kommunalbanken-losningsarkitekt-master/s-Bbcu6QcvZbA

Om jobben:
I rollen som løsningsarkitekt vil du være sentral i utviklingen, og forvaltningen, av digitale løsninger som sikrer våre kunder førsteklasses kundeopplevelser – og på samme tid bidra til forenkling og kvalitetsheving internt i KBN. Som løsningsarkitekt hos oss vil du jobbe som arkitekt og teknisk prosjektleder, alt etter hva som er behovet i de ulike prosjektene.

Arbeidsoppgavene vil være varierende, og vil inkludere:

Hvem ser vi etter?
Vi tror dette er den perfekte jobben for deg med teknisk utdannelse, solid teknologierfaring samt god kjennskap til applikasjoner/løsninger gjerne fra bank- og finansbransjen. Vi ser for oss at du har erfaring fra applikasjonsarkitektur og god forståelse for samspillet med infrastruktur- og informasjonsarkitektur.

Følgende kriterier gir et bilde av kompetansen vi ser etter for å sikre at du vil trives og kunne utføre en god jobb; 

For å lykkes og trives i rollen, er det viktig at:  

Hvorfor jobbe hos KBN?

Utover dette kan vi tilby den rette kandidaten;

Mer informasjon:
Ta gjerne kontakt med leder for digital utvikling, Rudin Gjataj via telefon + 47 984 60 734 eller vår rekrutteringspartner Henrik Andersson i MeyerHaugen AS, for en uformell og konfidensiell prat om rollen. Du når ham via telefon +47 416 70 787 eller e-post henrik@meyerhaugen.no