MeyerHaugen

Som Release Train Engineer i Santander driver du ett av våre release train, sammen med støttespillere i våre forretningsområder og våre utviklingsteam. Dette inkluderer ansvar for planlegning av utvikling, teamets backlog og koordinering mellom våre team og andre ARTs slik at utviklingen går smidig. Du vil ha bred kontakt mot beslutningstakere i forretning og IT, og jobbe med spennende produkter og tjenester i en kompleks og dynamisk virksomhet. Vi er i ferd med å gjøre store endringer på vår teknologiplattform, der Salesforce, Informatica og Azure er hovedkomponenter i vår målarkitektur – og markedets beste løsninger for distribusjonspartnere og kunder samt digitalisering av prosesser er i fokus.

Noe av det viktigste for å lykkes er å skape gode relasjoner med interessenter i hele banken, utviklingsteamene og våre samarbeidspartnere for å styre forventninger og leveranser.

Nysgjerrig på å høre mer? lytt til Podkast

Ansvarsområder

Vi tilbyr

Hva som kreves av deg for å lykkes

Personlig karakteristikk

Denne stillingen er lokalisert i Oslo, Lysaker. (En av de nordiske hovedstedene kan vurderes for den rette kandidaten). Noe reiser innen Norden må påregnes. Det kreves god kommunikasjon på Norsk og engelsk i rollen.