MeyerHaugen

Arendalsuka 2022

Debatt: Fremtidens arbeidsmarked

Siv Jensen byr opp til debatt mellom Henrik Asheim (H) og Tuva Moflag (Ap) om fremtidens arbeidsmarked torsdag 18. august kl. 13:00 på Arendalsuka.

Debatten arrangeres på ALTI kjøpesenter i Arendal sentrum. Det er åpent for alle og det er først-til-mølla som gjelder. Vi legger også opp til live-streaming av debatten på vår Facebookside.

Arendalsuka 2022
Previous slide
Next slide

Debuterer som debattleder.

– Etter å ha deltatt i hundrevis av debatter selv, gleder jeg meg stort til å debutere som debattleder. Arbeidsmarkedet angår oss alle og er bærebjelken både for den enkelte og samfunnet som helhet. Vi ser at det er stor kamp om kompetansen i Norge, i tillegg er det altfor mange som står utenfor arbeidslivet. Vi trenger konkrete løsninger på kort og lang sikt i arbeidsmarked og jeg ser frem til å høre politikernes løsninger. Floskler og unnvikende politikersvar har vi hørt mer enn nok av, sier Siv Jensen.

 

Tema
– Kompetanse – stor etterspørsel og mangel på kompetanse på flere områder. Hvordan skal vi håndtere dette på kort og lang sikt?
– Mangfold og inkludering i arbeidslivet – hvordan blir vi bedre?
– Utenforskap til arbeidslivet – hva gjør vi feil og hvordan retter vi opp?
– Bruker myndighetene sine ressurser på riktig måte?

Slik finner du oss

Lokale er inne på ALTI kjøpesenter, i Arendal sentrum. Lokale er i andre etasje, ved siden av Stormberg Outlet og Jack and Jones. 

 

Om deltakerne

Henrik Asheim er stortingsrepresentant og 1. nestleder i Høyre, Tuva Moflag er stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet. Begge sitter i Arbeids- og sosialkomiteen på Stortinget. Siv Jensen er Norges sammenhengende lengstsittende finansminister og nå styreleder i rekrutteringsselskapet MeyerHaugen.

Vil du vite mer?

Pressekontakt for Arendalsuka: