MeyerHaugen

Arendalsuka 2023

Velkommen til Arendalsuka 2023

MeyerHaugen stiller tradisjon tro på Arendalsuka 2023. I år finner du oss på Langbryggen 7, i andre etasje, i lokalet til Bølgen Dansestudio.

 

 

MeyerHaugen har tre ulike arrangementer; 

Onsdag 16.08 11:00-11:45 Rekruttering med AI m/ Winta Negassi fra Google og Torgeir Waterhouse fra Otte

Onsdag 16.08 12:00-12:45 Hvordan er livet som toppleder? m/ Guri Melby, leder i Venstre og Michael Hvidsten, CEO i Santander Nordic

Onsdag 16.08 13:00-13:45 Hvordan sikre mangfold i rekruttering m/ Tonje Gulbrandsen Jensen, Konserndirektør Folk og bærekraft i Mesta og Loveleen Brenna fra Seema

 

Sted: Langbryggen 7 (Bølgen dansestudio)

Rekruttering med AI

Onsdag 16.08 11:00-11:45

Vi kaster lys over den stadig voksende rollen AI-teknologi spiller i rekruttering, med de fordeler og potensielle utfordringer dette presenterer. Winta Negassi fra Google deler hvordan Google jobber med AI i dag og hva hun tenker om fremtiden med AI. Torgeir Waterhouse fra Otte jobber daglig med IT-sikkerhet og rådgivning, hvordan mener han fremtidens personvern vil bli påvirket av AI-verktøy?

 

 

Arrangementet vil utforske etiske hensyn, bias-problematikk og betydningen av digital inklusjon. Hør fra ledende eksperter, teknologiske innovatører og HR-spesialister om hvordan vi kan sikre rettferdig og effektiv bruk av AI i rekrutteringsprosessen. Bli med på et dypdykk i fremtidens rekruttering. Sverre Haugen og Petter Meyer inviterer til live podcast.

Hvordan sikre mangfold i rekruttering?

Onsdag 16.08 13:00-13:45

Vi retter søkelyset mot hvordan mangfoldig rekruttering kan bidra til å redusere utenforskap og styrke samfunnsengasjement. Deltaker Tonje Gulbrandsen Jensen deler hvordan Mesta bygget opp kampanjer, endret språk, uttrykk og bilder for å oppnå 396 søkere, hvordan 47% kvinner –i en bransje der kvinner er vanskelig å få til å søke og rekruttere.

Loveleen Brenna fra Seema gir innsikt i hva mangfoldskompetanse er og deler sine tre beste tips til hvordan man kan addresere mangfoldsutfordringer innen rekruttering. 

Vi utforsker beste praksis, innovative strategier og hvordan forskjellige perspektiver kan berike organisasjoners kultur og produktivitet. Gjennom å dele erfaringer fra ledende HR-spesialister og mangfoldsledere, ønsker vi å inspirere til inkludering, rettferdighet og like muligheter i alle sektorer. Petter Meyer leder debatten.

Hvordan er livet som toppleder, og hvordan skal vi kombinere bærekraft og næringsutvikling?

Onsdag 16.08 12:00-12:45

Vi inviterer leder i Venstre, Guri Melby og nordisk direktør for Santander, Michael Hvidsten til live topplederpodcast.

 

Vi vil prate om hvilke personlighetstrekk som kjennetegner toppledere. Vi vil også la Guri og Michael drøfte rekrutteringsdilemmaer, som; ville du ansatt en person som tror jorda er flat, eller har store hull i CV’n? Og hvordan kan Norge og den enkelte bedrift fokusere på både bærekraft og vekst samtidig.

 

 

Siv Jensen og Petter Meyer vil lede debatten.

Vil du vite mer?

Kontaktpersoner for Arendalsuka: