MeyerHaugen

Er du TV 2s neste, samfunnsengasjerte kommunikasjonssjef? Jobben din er å ivareta TV 2s interesser og strategi eksternt og internt. Du skal samarbeide tett med organisasjons- og kommunikasjonsdirektør – og øvrig toppledelse.

TV 2 er et mediehus med høyt tempo og sterke meninger. Vi har høye forventninger til oss selv og hverandre, og vi mener selv vi nå utlyser bransjens mest spennende og utfordrende jobb som kommunikasjonssjef.

Som TV 2s kommunikasjonssjef vil du ha en nøkkelrolle ved å sørge for at TV 2 fortsatt skal ha et sterkt omdømme. Du skal gjennom en åpen og offensiv kommunikasjon internt og eksternt skape entusiasme, tilhørighet og eierskap til TV 2. Du vil også ha ansvar for å sikre gode dialoger med TV 2s samarbeidspartnere og interessenter eksternt.

Noen av arbeidsoppgavene som venter i denne stillingen: 
 

Stillingen er i Oslo og rapporterer til organisasjons- og kommunikasjonsdirektør Sarah C. J. Willand og sitter i hennes ledergruppe. Det må påregnes noe reising i stillingen.

Vi ser etter deg som 

Hva vi i TV 2 tilbyr

Du får mulighet til å sette preg på hvordan vi i TV 2 jobber for å løfte strategisk kommunikasjon. Du vil jobbe tett med selskapets toppledelse og få mange dyktige kolleger som utfordrer. Du får stor bredde i utfordringer og oppgaver – og garantert ingen kjedelige dager på jobben!

Er du nysgjerrig på å vite mer? Ta kontakt med seniorrådgiver Bård Idås i MeyerHaugen for en uforpliktende prat, eller søk stillingen.