MeyerHaugen

Digital
annonsering

Treff kandidatene der de er

70-80% av kandidatene på arbeidsmarkedet er ikke aktive jobbsøkere. De oppsøker ikke stillingsannonser. Det betyr at vi må oppsøke kandidatene der de befinner seg. 

Visjonen vår er å sette standarden for fremtidens rekruttering. Det betyr at vi skal levere bransjens beste mediepakker, som gir deg følgende:

  • Økt synlighet for både stillingen det rekrutteres til og for ditt selskap
  • Employer branding-effekt
  • Synergier med kandidatsøk: kandidater som blir oppsøkt  
  • Økt kandidattilfang med høyere kvalitet
  • Bunnlinjeeffekt
  • Verdi: vår annonseringsalternativer er satt sammen for å gi best mulig verdi til din rekrutteringsprossess

Digital annonsering

Slik fungerer det

Digital annonsering er markedsføring via betalte kanaler på nett. Det kan for eksempel være et banner på en nettavis, en tekst på Google eller en bildekarusell på LinkedIn. Vi benytter som oftest annonsering på Facebook, Instagram og LinkedIn, fordi det er mest kostnadseffektivt for våre kunder.

 

Brukere og besøkende på nett etterlater seg mange digitale spor, som for eksempel informasjon om alder, utdannelse, yrke, arbeidsplass og interesser. Ved hjelp av disse sporene, deles brukerne inn i ulike segmenter. Vi står fritt til å velge riktig målgruppe til din kampanje. Slik sikrer vi at relevante kandidater får se din annonse og vi ikke bruker penger på at urelevante kandidater ser annonsen.

 

Annonseringen leder kandidatene inn til våre hjemmesider, hvor kandidatene får mulighet til å bli bedre kjent med ditt selskap, lytte til podcast og se bilder. Vi har også mulighet til å «retarget» de kandidatene som har vært innom våre hjemmesider, med annonser i andre kanaler. 

 

 

Ta kontakt med vår digitalspesialist for å høre hvilken annonseringsstrategi vi anbefaler til din rekrutteringsprosess.

Rekruttering Intervju

Vil du vite mer?

Vil du høre mer om hvordan vi jobber med digital annonsering eller har du andre spørsmål om annonsering eller markedsføring? Ta gjerne kontakt med vår digitalspesialist