MeyerHaugen

Løvenskiold Handel er en del av Løvenskiold-Vækerø og favner blant annet ansvaret for IT i konsernet. I forbindelse med digitaliseringsprosessene i konsernet løfter vi vårt fokus på IT-sikkerhet ytterligere. I forbindelse med dette ansetter vi en IT-sikkerhetsansvarlig (CISO).

Rollen er ny i konsernet, og vi ser etter deg med flere års erfaring innen IT-sikkerhet. Du har gjerne bakgrunn fra forvaltnings- og infrastruktursiden, og trigges av tanken på å utarbeide, implementere og forvalte vår nye informasjonsikkerhetsstrategi.

Hva er jobben?

Kvalifikasjoner

Vi tror følgende bakgrunn og kompetanse gir et godt utgangspunkt for å lykkes i rollen:

Hva gir jobben deg?

Om Løvenskiold-Vækerø
Løvenskiold-Vækerø AS er et ekspansivt og fremtidsrettet konsern med røtter tilbake til 1649. Virksomheten omfatter Løvenskiold Handel, Løvenskiold Eiendom, Løvenskiold Skog og Maxbo Teknikk. Løvenskiold Handel, konsernets største virksomhetsområde med ansvar for den samlede handelsvirksomheten innen bo- og byggevarer driver kjedekonseptet Maxbo og Maxbo Proff, samt et sentralt distribusjonsanlegg. Konsernet har ca. 1600 ansatte og omsetter for NOK 4,7 mrd. Hovedadministrasjonen holder til på Vækerø i Oslo. Les mer på www.lovenskiold.no

Nysgjerrig på å vite mer?
 
Da foreslår vi at du tar kontakt med vår rekrutteringspartner Henrik Andersson i MeyerHaugen AS via henrik@meyerhaugen.no eller telefon 41 67 07 87. 

Søknadsfrist 1. oktober 2020. Søknader vurderes fortløpende.