MeyerHaugen

I Strex er vi lidenskapelig opptatt av å skape en friksjonsfri hverdag for folk flest. Våre løsninger forenkler og øker verdien av hverdagstransaksjoner.
Med Strex Payment kan du blant annet kjøpe kinobilletter, abonnement på Aftenposten og VG+, bussbilletter, samt parkering og lading av el-bil. Du kan også benytte Strex ved strømming av musikk, kjøp av brus og snacks fra automat, når du stemmer på tv-show, bestiller legetime eller betaler medlemsavgift eller en abonnementstjeneste.
Strex leverer også en solid SMS kommunikasjonstjeneste – med mulighet for sømløs integrasjon av våre betalingsløsninger. Med Strex Connect får du SMS markedsføring, varsling og dialog for både små og store bedrifter.
Vi er nå klare for neste steg. For å lykkes, trenger vi å styrke laget med en dyktig produktsjef som får ansvar for forvaltning og utvikling av hele produktporteføljen.  Dersom dette er en utfordring du ser etter – les videre!

Hvem er du?
Du har antageligvis en bachelor/master innen Business administration eller Computer Science/Telecom/Engineering. I tillegg har du noen års erfaring fra produkt og prosjektledelse innenfor IT teknologi, Telekommunikasjon eller Finans og god kjennskap til IT verktøy. Hvis du motiveres av å lage gode digitale kundereiser og synes innovative betalingsmodeller er spennende, ligger mye til rette for at du vil passe godt inn som vår nye produktsjef. Det vi trenger er en kreativ problemløser som drives av å få ting gjort og som trives i skjæringspunktet mellom det tekniske og kommersielle.

Hva er ditt ansvar?
Produktsjefen har ansvar for utvikling og forvaltning av Strex produktportefølje, inkludert porteføljens lønnsomhet. Dette innebærer også å identifisere nye forretningsmuligheter gjennom utvikling av eksisterende og nye produkter. Basert på kundenes behov skal du sikrer gode brukeropplevelser, effektiv gjennomføring av prosjekter og gode arbeidsprosesser.

Hva får du?
Du får stor mulighet til å faktisk få til ting! Her kan det gå raskt fra initiativ til gjennomføring av gode ideer. Du får en variert arbeidshverdag der ingen dag er lik og hvor det virkelig skjer ting hele tiden. Hvis du liker å jobbe selvstendig og strukturert, med produkter som forenkler hverdagen, vil du trives veldig godt hos oss.

Om Strex
Strex er en bankuavhengig betalingsløsning fra Telenor, Telia og Ice. Strex er 100% mobil, du trenger hverken bankkort eller en betalingsapp. Du betaler raskt og enkelt med mobilabonnementet ditt, eller med et betalingskort.
Markedet for mobile betalingsløsninger er i vekst med aktører som ApplePay, GooglePay og Vipps som noen av de større aktørene. Med nærmere 4,5 millioner brukere er Strex den største aktøren i det norske i bedriftsmarkedet.
Strex har nylig utvidet sitt produktspekter ved å lansere sin egen SMS kommunikasjonstjeneste – med mulighet for sømløs integrering av betalingsløsningene. Få alt i en og samme kundereise.
Strex holder til ved Thune på Skøyen og har i dag 15 egne ansatte. Ledergruppen består av fire personer, derav CEO, COO, salgssjef og vår nye produktsjef. 

Vil du bli bedre kjent med jobben? Hør podcastintervju med CEO og COO her

Ta kontakt med Ellen Ruth (ellen@meyerhaugen.no / 907 28 963) i MeyerHaugen for mer info eller en uformell prat om stillingen.