MeyerHaugen

StrongPoint er et børsnotert retail-teknologiselskap som leverer utstyr og programvare til kunder som driver handel i butikk og på nett. I vinter gikk vi ut med en ambisjon om å omsette for rundt 2,5 milliarder kroner i 2025. Det er med andre ord store vekstambisjoner i StrongPoint generelt. Så også i IT-avdelingen.
Nå søker vi IT-direktør.
Det er kanskje deg?

Dette er en stilling for deg som trigges av å ha en viktig rolle på jobb. Det får du som IT-direktør i StrongPoint.
Hvis du motiveres av at stillingen er nyopprettet og må formes og utvikles av deg som IT-direktør er du kanskje rett person for jobben. Kanskje du til og med tenker at dette er drømmejobben når du får høre at StrongPoint ønsker nettopp din erfaring og kompetanse til å sette strategisk retning og for å møte forretningens behov, her og nå, og i fremtiden.

Dine ansvarsområder vil blant annet være:

Du vil lykkes hos oss dersom du har et strategisk blikk, god forretningsforståelse og solid teknisk kompetanse i bunn.

Trigges du av dette? Ta kontakt med Ingrid Sæthre, ingrid@meyerhaugen.no/ 942 873 44 eller Petter Meyer, petter@meyerhaugen.no/ 959 790 54 i MeyerHaugen for en uforpliktende prat, og mer informasjon om rollen.

Dårlig tid? Sjekk gjerne ut denne podkasten der vi intervjuer CFO i StrongPoint om selskapet og rollen, https://soundcloud.com/meyerhaugen/strongpoint-it-direktor