MeyerHaugen

Agra IT står foran et løft på systemfronten og søker nå etter deg som vil lede arbeidet med fornyelsen av våre SAP og BI løsninger! Stillingen er nyopprettet og vil ha stor innflytelse på hvordan disse løsningene skal bidra til økt konkurransekraft i konsernet.

Avdelingen består i dag av 14 ansatte, fordelt på tre team; Digitalisering og IT-support, Teknisk IT og SAP/BI. I sammen tar vi ansvar for IT tjenestene til alle tre konsernselskaper og støtter daglig rundt 650 brukere. Vår misjon er å bidra til konkurransekraft gjennom digitalisering og smart bruk av IT.

Hva er ditt ansvar
I stillingen som leder for SAP og BI, vil du lede et høyt kompetent team med lang erfaring innenfor systemene og ha ansvar for å:

Hvem er du?
Du har en bachelor eller master innen Informasjonsteknologi eller lignende. I tillegg har du god forståelse for og kjennskap til hvordan ERP og BI løsninger bidrar til god støtte for produksjonsbedrifter som Agra. Vi trenger deg som har kompetanse og erfaring fra arbeid med SAP og prosessforbedring, og kunnskap med hvordan skape verdi ved bruk av BI i produksjon- og salgsbedrifter. Du har gjerne erfaring fra prosjektledelse og/eller operativ erfaring fra industri- eller handelsbedrifter.
Videre tror vi du har et strategisk perspektiv med evne til å forstå sammenhenger og se hvilke valg man bør ta. Hvis du motiveres av å løfte både systemer og mennesker, ligger mye til rette for at du vil passe godt inn som vår nye leder for SAP og BI. Det vi trenger er en tydelig og samarbeidsorientert leder som drives av å få ting gjort og som trives med å skape struktur og spille folk gode!
Agra IT består i dag av ni menn og to kvinner, vi oppfordrer derfor kvinner til å søke på stillingen.

Hva kan vi tilby?
Å jobbe hos oss er krevende, med høye forventninger til kompetanse, vilje og samarbeidsevner. Vårt mål er nemlig å være en av Norges beste arbeidsplasser! Derfor vil du merke at vi satser på deg som medarbeider, både sosialt og faglig, hele veien. Hos oss får du mulighet til å delta i lederutviklingsprogrammet Agra Academy og bli en del av et uformelt miljø med svært kompetente og hyggelige kolleger. For at du skal ha det best mulig hos oss tilbyr vi også firmahytter i både Norge og Spania, treningstilbud, gode forsikring- og pensjonsordninger og konkurransedyktige betingelser i et av Norges flotteste bygg!

Vil du bli bedre kjent med jobben? Hør podcastintervju med IT direktøren her
Ta kontakt med Ellen Ruth (ellen@meyerhaugen.no / 907 28 963) eller Petter Meyer (petter@meyerhaugen.no/ 959 79 054) i MeyerHaugen for mer informasjon eller en uformell prat om stillingen. Innkommende søknader vurderes fortløpende.