MeyerHaugen

I 2018 ble den digitale plattformen Juridika lansert av Universitetsforlaget. Juridika er et digitalt bibliotek for jurister, advokater og dommere, og et effektivt juridisk kvalitetsverktøy. Noen av Norges mest kjente jussforfattere publiserer innhold i plattformen. Tjenesten er i kontinuerlig utvikling og skal gjennom innovasjon stå sentralt i arbeidshverdagen til advokater og andre jurister.

Juridika skal nå videreutvikles både teknisk og innholdsmessig. For å lykkes med dette, trenger vi en produktledelse som sikrer riktig utvikling! Dersom du kjenner deg igjen i dette, les gjerne videre!

Hva er ditt ansvar?

I rollen som produktsjef blir du ansvarlig for at Juridika leverer den beste brukeropplevelsen basert på solid forståelse av kundenes behov, teknologi, og dataanalyse. Du vil blant annet få ansvaret for å drive frem nye produkter fra idéfase til lansering, definere og sikre gode produksjons- og vedlikeholdsløp på eksisterende produkter, og forvalte produktkøen slik at fremdrift og prioriteringer speiler forlagets ambisjoner og strategi. Med andre ord: du får ting til å skje. Du vil i tillegg ha den daglige ledelsen av produktteamet selv om du ikke har personalansvaret og sørge for gjennomføring og dra teamet videre.

Dette innebærer oppgaver som:

Hvem er du?

Vi tror du er en person med sterk kommersiell teft, og et godt blikk for kundeforvaltning, segmentering og lønnsomhet. Du er målrettet og strukturert, og har en indre motivasjon for å lykkes. Du liker å jobbe selvstendig og effektivt, og trives med å håndtere mange oppgaver samtidig. Du er glad i mennesker og er en god teambygger. For å lykkes i rollen trenger du høy digital kompetanse og erfaring fra å jobbe i grensesnittet mellom teknologi og marked. Noen års erfaring med digital forretningsutvikling, produktledelse eller prosjektledelse er viktig, samt at erfaring fra sammenlignbare abonnementsbaserte bransjer er en stor fordel. Av formell kompetanse, tenker vi du har en mastergrad eller annen relevant høyere utdanning.

Hva kan vi tilby deg?

Hos oss blir du en viktig del av et innovativt team med klare mål i en spennende vekstperiode. Du får ta del i en viktig og langsiktig satsing i en bransje der det skjer store endringer. Ved å videreutvikle vår juridiske tjeneste, vil du utfordre markedet sammen med trivelige kollegaer i tillegg til de fremste kunnskapsmiljøene i landet. Vi har gode betingelser, som blant annet består av subsidiert kantine, sommertid, fleksitid, gode pensjons- og forsikringsordninger, firmahytte og treningsstøtte.

Ta kontakt med seniorrådgiver Ellen Ruth (ellen@meyerhaugen.no / 907 28 963) i MeyerHaugen eller leder for jussredaksjonen og Juridika, Sturla Blanck Torkildsen, (sturla.torkildsen@universitetsforlaget.no / 92091830) for mer informasjon eller en uformell prat om stillingen.
Innkommende søknader vurderes fortløpende.

Vil du vite mer om stillingen? Følg linken under og lytt til denne podkasten : 
https://bit.ly/3nlazx3