MeyerHaugen

Avisa Oslo søker Digital medierådgiver
Godt og relevant redaksjonelt innhold skaper gode kommersielle muligheter for Oslos næringsliv. For å kunne tilby de beste annonseløsningene og skape verdi for våre kunder skal vi nå sette sammen et sterkt kommersielt team bestående av dyktige digitale medierådgivere. Dersom du har erfaring fra mediemarkedet, digitale kanaler og higer etter å å skape best effekt for våre kunder – les videre!

Om jobben
Som digital medierådgiver vil hovedansvaret ditt være salg av digitale annonseløsninger til bedriftsmarkedet.  Du vil ha ansvar for å gjennomføre salgs- og markedskampanjer. Du vil også samarbeide med Amedia Salg og Marked som er ansvarlig for nasjonale avtaler og dialog med mediebyråene.
Vårt viktigste fokus er å  bidra til at kundene når sine mål gjennom optimalisering av reklameinvesteringene. Våre kunder skal oppleve oss som kompetente og løsningsorienterte. Vi skal gjennom innsikt og dokumentasjon levere på vårt kundeløfte ”Amedia kjenner meg best og tilbyr best effekt – i hele Norge”. Vi har tro på at vi får til dette med faglig dyktige medarbeidere som er engasjerte og som brenner for å skape gode resultater.

Dine ansvarsområder:

Vi søker deg som har:

Øvrige kvalifikasjoner:

Vi tilbyr:

Avisa Oslo er en del av Amedia. Ler mer om hvordan det er å jobbe i Amedia her

Vi ønsker å høre fra deg snarest mulig, da innkommende søknader vurderes fortløpende.

Dersom du ønsker mer informasjon, eller vil ta en uforpliktende prat, ta gjerne kontakt med seniorrådgiver Ellen Ruth i MeyerHaugen,
tlf. 907 28 963, eller Øivind Ludvigsen, tlf. 917 43 740, eller Marie Sundling tlf. 995 43 151 i Amedia.