MeyerHaugen

Denne annonsen er til deg som er genuint opptatt av rekruttering. Den er til deg som har lyst til å bygge et rekrutteringsselskap slik det burde være – for det er vår ambisjon med MeyerHaugen. Vi løser vanskelige rekrutteringsoppdrag for store og små kunder i Norge og Norden. Vi er i sterk vekst og har en tydelig ambisjon om å bli enda sterkere fremover. Derfor ansetter vi en ny rådgiver som går inn i vårt team av rekrutteringsspesialister innen Bygg, anlegg og ingeniørfag.

Om jobben
Som rådgiver hos oss vil du bli del av et fellesskap som jobber for å lykkes sammen. Du vil jobbe med rekruttering av tunge spesialister og ledere i ulike bransjer, men primært bygg og anlegg. Med støtte fra kollegaer vil du ha fullt eierskap i prosessene. Fra salg og kundeutvikling, til kandidatsøk, seleksjon og signering av kandidater. Vi kommer til å forvente at du utfordrer oss på hvordan vi kan gjøre ting bedre, for målet er at vi sammen skal bygge et bra selskap.

Oppgaver
Rekruttering av ledere og fagspesialister primært innen bygg og anlegg. Du vil ha ansvar for alt fra definisjon av oppdragsbeskrivelser, til annonsering, research, kandidathåndtering, intervjuer, testing og kundekommunikasjon
Sikre at MeyerHaugen i fellesskap leverer verdi for kunder og kandidater
Lete etter bedre måter å gjøre rekruttering på, for å sikre gode kundeleveranse og bedre kandidatopplevelser
Bistå med salg og kundeutvikling for å sikre at MeyerHaugen er i posisjon til å hjelpe organisasjoner med rekruttering og rådgivning 
Ved behov støtte kollegaer når de trenger hjelp, og selv be om hjelp når du trenger det

Kvalifikasjoner
Vi ser etter mennesker som brenner for rekruttering, og som motiveres av å være med på å bygge et solid rekrutteringsselskap. For å gå inn i denne rollen bør du ha forståelse for hva det vil si å rekruttere fagspesialister og ledere innen bransjen, enten det er entreprenærer, rådgivende, eller for leverandørsiden. Du bør være motivert for å jobbe med fulle rekrutteringsprosesser, fra søk til seleksjon og signering, og like utfordingen som ligger i å rekruttere til roller som oppdragsgivere ikke selv klarer å fylle. For å være trygg på at du vil dette bør du ha jobbet hands-on med rekruttering til krevende roller.  

Nysgjerrig på å vite mer?
Hvis du er nysgjerrig på å vite mer, kan du lytte til følgende podcast hvor Petter Meyer og Tomas Kersten deler noen tanker om rollen som rekrutteringsrådgiver i MeyerHaugen:
https://soundcloud.com/meyerhaugen/rekrutterer-med-erfaring-fra-bygg-og-anlegg/s-Khsujaso4Ew

Ta gjerne kontakt med Tomas Kersten via tomas@meyerhaugen.no eller telefon 93022522, for en uforpliktende og konfidensiell prat. 

Søknadsfrist snarest. Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Om MeyerHaugen 
Rekruttering som fagfelt er i stor endring, og vår visjon er å sette standarden for fremtidens rekruttering. For å lykkes med dette tester vi ny rekrutteringsmetodikk, nye prosesser og ny teknologibruk. Det som gir verdi for kunder og kandidater tas videre. For å mer effektivt kunne kommuniserer verdier, visjoner, kultur og lederskap bruker vi podcast som integrert virkemiddel i rekrutteringsprosesser. En tydelig effekt av dette er at vi får bedre kandidater i prosess, en bedre kandidatopplevelse, og mye mer effektive intervjuer. Gjennom kontinuerlig forbedring skal vi finne flere gode løsninger innen rekrutteringsfeltet. Dersom du vil være med på denne reisen håper vi å få deg med på laget.