MeyerHaugen

Teknisk Prosjektleder – Kid Hemtex

KID Hemtex er Norges mest lønnsomme retailer. Vi har kontroll på hele verdikjeden fra design-fabrikker-logistikk-lager og ut i butikk. Dette gir stort mulighetsrom for IT. Vi er et team på 11 ressurser i Norge, samt et team i Borås som jobber med alt fra tradisjonell kontorstøtte, nettverk – og infrastruktur i fysiske butikker til bruk av AI og robotics på lageret. Vi søker nå en Teknisk Prosjektleder hvis hovedansvar blir å lede digitaliserings – og IT-prosjekter på konsernnivå. Vi skal fremover forme en felles IT-organisasjon med alt det innebærer av både kulturbygging og overordnet strategi. Du vil jobbe svært tverrfaglig og tett på det kommersielle i tillegg til å være en sparringspartner for CTO på generelle problemstillinger innenfor IT-området.

Sentrale arbeidsoppgaver:

Du er/har:

Det er like viktig for oss som for deg at vi finner ut tidlig om vi er en god match, og vi tror at du, for å lykkes i denne rollen, bør være beslutningsdyktig og har en drive til å jobbe strukturert og selvstendig. Du utfordrer oss og det etablerte tankesettet internt og håndterer høyt tempo med et smil. Kremmerånd, Inspirerende og Dedikert er sentrale verdier i vår organisasjon, og du bør kjenne igjen noe av ditt eget tankesett i disse.  

Hvorfor KID Hemtex?

Dette er en rolle med stort rom for initiativ og nye prosjekter. For en som ser muligheter og potensiale, er det nesten ikke grenser for hva du kan få til. Man vil bli en svært synlig ressurs internt og får stor påvirkning internt i vår organisasjon. Karriere og vekst – både horisontalt og vertikalt er noe vi legger til rette for etter dine ønsker. Vi stiller med flotte kontorfasiliteter og gode kollegaer i Lier. Vi kan tilby gode arbeidsvilkår, faglige utfordringer, muligheten til relevante kurs/sertifiseringer, masse tillit og stort handlingsrom.

Kan dette være jobben for deg?

Hvis du brenner inne med ubesvarte spørsmål eller simpelthen vil ha en uformell prat er du hjertelig velkommen til å kontakte Daniel Pedersen hos vår rekrutteringspartner MeyerHaugen. Han kan nås på 406 01 792 eller daniel@meyerhaugen.no. Lytt også gjerne til podkast med CTO Frode Finnes Larsen via denne linken:

https://soundcloud.com/meyerhaugen/intervju-om-rollen-som-teknisk-prosjektleder-i-kid-hemtex/s-qPROWasvqND