MeyerHaugen

Vi ønsker å gi deg som kandidat et bedre bilde av hva jobben handler om. I denne podkasten intervjuer vi Prosjektsjef Martin Schwarz i NorgesGruppen om rollen og hva han ser etter i denne rekrutteringen; https://soundcloud.com/meyerhaugen/norgesgruppen-prosjektleder/s-xSSPPFEIREr  

NorgesGruppen ASA er et ledende handelsforetak innenfor daglige forbruksvarer. Våre konsepter i dagligvare er KIWI, MENY, SPAR og Joker. Deli de Luca, MIX og Jafs er servicehandelskonseptene. NorgesGruppen er også en ledende aktør innen storhusholdning og serveringsbransjen. ASKO, Engrosvirksomheten i NorgesGruppen, har ansvaret for den totale vareflyt fra produsent til forbruker. 

Om jobben  

Vi ser etter deg som ønsker en sentral rolle i videreutvikling av logistikk- og ERP-løsningen i en av Norges største virksomheter. Er du ambisiøs og vil utvikle deg til å bli bransjens beste prosjektleder? – da hører vi gjerne fra deg.  

Arbeidsoppgavene vil være varierende, og vil inkludere;  

Hvem ser vi etter?  

Den rette kandidaten bør dele vårt mål om å jobbe sammen, til det beste for selskapet. Vi har en varm kultur hos oss, og vi bryr oss om hverandre.   

Følgende kriterier gir et bilde av kompetansen vi ser etter for å sikre at du vil trives og kunne utføre en god jobb; 

For å lykkes og trives i rollen er det viktig at du;   

Hvorfor jobbe hos NorgesGruppen?  

Våre verdier er profesjonell, brukerorientert, fremtidsrettet og arbeidsglede, disse verdiene skal kjennetegne oss i møte med kunden så vel som internt.  

Vi kan tilby en spennende arbeidsplass med tunge fagmiljøer; hos oss er IT tett integrert i resten av verdikjeden og vi investerer mye i fremtidens løsninger. Bli med på vårt team og skap en enda bedre hverdag for våre kunder!  

Utover dette kan vi tilby den rette kandidaten; 

Trivselsgraden er høy hos oss – og vi gleder oss til å ønske vår nye kollega velkommen!  

Mer informasjon 

Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Henrik Andersson i MeyerHaugen AS, for en uformell og konfidensiell prat om rollen. Du når ham via e-post  henrik@meyerhaugen.no, alternativt kan Seniorrådgiver Gabriella Nyborg Hernando kontaktes via telefon +47 454 18 002 eller e-post gabriella@meyerhaugen.no.  

Søknadsfrist snarest. Søknader vurderes fortløpende.