MeyerHaugen

Santander har store håp og planer for fremtiden.
Santander er i utvikling og vekst. Vi er en av de største og mest spennende finansielle institusjoner i Europa, og som selskap erkjenner vi agilitet for å innovere. Ettersom arbeid utgjør en stor andel av ditt liv, ønsker vi at det skal både være interessant og givende. Derfor holder vi tritt med de nyeste teknologier, verktøy, og knep fra bransjen, samt sikrer at alle har et sete ved bordet.

Ønsker du å høre mer om vår kultur og hvordan det er å jobbe i Santander? Lytt gjerne til vår podkast sammen med leder du kommer til å jobbe med. Podkast

Med ansvar for nordisk Infrastruktur vil du lede, fasilitere og designe oppgavene som skal til for utviklingen av infrastruktur arkitektur. Rollen skaper leveranser som hjelper å utvikle målbilde for teknisk infrastruktur på tvers av banken. På den måten muliggjør forretnings strategi og leverer ønskede resultater.

Ansvarsområder
Jobbe med EA kolleger (eksempelvis: enterprise-, business-, information- and solution architects) for å analysere virksomhetsstrategi og trender, samt kartlegge øvrig arkitektur (som business, information and solution) for å utrede fremtidig status for infrastruktur. Dette inkluderer å definere kravene, prinsippene og modellene som genererer bankens beslutninger for teknologi.

Vi tilbyr

Hva som kreves av deg for å lykkes

Personlig karakteristikk

Denne stillingen er lokalisert i Oslo, Lysaker (Stavanger eller en av de nordiske hovedstedene kan vurderes for den rette kandidaten). Noe reiser innen Norden, og til vårt hovedkontor i Spania, vil være påkrevd. Det kreves god kommunikasjon på Norsk og engelsk i rollen.