MeyerHaugen

Mesta Anlegg og spesialproduksjon er på jobb hver dag for å løse spennende prosjekter. Det kan være komplekse, tverrfaglige anleggsprosjekter – og spesialiserte oppdrag. Vi utfører mange ulike typer anleggsarbeid som veianlegg, sykkelveier, rundkjøringer, gateopprustning, støyskjermer, vann- og avløp, betong og ulike konstruksjoner, sprenging, hogst, jernbanearbeider og grunnarbeid.

Vår avdeling i øst søker nå etter flere geomatikere/landmålere. Du blir en del av Mestas fagmiljø innen geomatikk som i dag består av 10 geomatikere lokalisert rundt i landet. Kontorsted er på Skedsmokorset, men mye av dagen er du på oppdrag i prosjektene dine som primært er i Oslo og Viken.

Noen av arbeidsoppgavene dine:

Hvem er vår nye geomatiker?
Vi søker etter deg som har høy gjennomføringsevne og trives i en jobb med høyt tempo. Du har en strukturert arbeidsform og håndterer å jobbe med mange parallelle prosesser. Samarbeid og kommunikasjon er en viktig del av rollen, så du må ha god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk.

Følgende erfaring og kompetanse er ønskelig:

Hva vi i Mesta tilbyr:
I avdelingen jobber vi i hovedsak normaluke mandag til fredag, men vi har ulike prosjekter og dette kan av og til variere. Du vil bli en del av en avdeling med høy faglig kunnskap og et godt arbeidsmiljø. Arbeidshverdagen kjennetegnes av høyt tempo, samarbeid og stor endringsvilje. I Mesta vil du få konkurransedyktig lønn og svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Hos oss vil du bli en viktig brikke i arbeidet med å holde infrastrukturen i gang; et samfunnskritisk oppdrag.

Ikke på jobbjakt, men nysgjerrig på å vite mer? Ta kontakt med Øystein Gjuvsland (991 10 955) eller Henrik Andersson (416 70 787), i MeyerHaugen.

Søknader behandles fortløpende