MeyerHaugen

Ansvarlig redaktør og adm.dir.

Nidaros er Trondheims egen lokalavis. Vi skal være tett på folk og sette dagsorden hver dag, sju dager i uka. Vi skal være først med det siste, gå i dybden der det trengs og speile livene til menneskene i byen vi elsker. Nidaros søker en toppleder som kan samle et slagkraftig lag som utfordrer i et tradisjonelt mediemarked. Er det noe for deg?

Hvis du er en leder som evner å sette en tydelig retning, for avisa og medarbeiderne, bør du lese videre. Vi ser etter deg som står støtt i krevende redaksjonelle avgjørelser og trives med å være avisas ansikt utad. Du ønsker å servere innhold som ligger tett opptil hva leserne snakker om. Du vil stille de kritiske spørsmålene og trigges av ideen om å skape mediemangfold i Trondheim.  Om du i tillegg er en god motivator som får med andre på endring og er flink til å skape entusiasme, kan dette være noe for deg. 

Vi ønsker at Nidaros skal være en nyskapende trendsetter i mediebildet. Vi søker en dyktig leder som har en klar forståelse av hvordan Nidaros kan styrke sin posisjon og skape vekst i et spennende avismarked. 

Om jobben
For å lykkes, tror vi rette kandidat har følgende erfaringer:

Vi forutsetter at du omfavner alle muligheter som finnes for redaksjonell utvikling basert på analyse, innsikt og systematisk tilnærming.

Hva ser vi etter?
Vi skal skape et sterkt redaksjonelt felleskap og det beste arbeidsmiljøet for mediefolk i Trondheim. Da trenger vi en engasjert, inkluderende og tydelig leder som evner å inspirere sine medarbeidere. Du forstår mennesker og ser dem. Som leder er du:

Vårt løfte til deg
Vi lover deg en rolle i en lokalavis som betyr noe for folk i Trondheim. Vi har dyktige ansatte som bryr seg. Du kan være med på en helt ny mediesatsing. Avisa har bare eksistert halvannet år og er fortsatt i støpeskjeen, så her vil du få mulighet til å skape resultater.

Nysgjerrig på å vite mer?
Ta en uforpliktende prat med en av våre rådgivere i MeyerHaugen, Bård Idås (950 44 483) eller Ann Mari Nygjerde (957 50 245).

Nidaros er en del av Amedia. Du kan lese mer om hvordan det er å jobbe i Amedia her.