MeyerHaugen

Ansvarlig redaktør / daglig leder

Aust-Agder Blads posisjon og samfunnsrolle i Risør er unik. Vi har vært tett på og engasjert i lokalsamfunnet i 167 år og er nå på jakt etter en ny ansvarlig redaktør og daglig leder som vil videreutvikle avisa digitalt. Er det noe for deg?

Vi er på jakt etter toppleder som evner å inspirere sine medarbeidere og skape positivt engasjement i regionen. Redaktøren leder redaksjonen og er avisas ansikt utad. Vi ser etter deg som ønsker et helhetlig lederansvar for redaksjonell drift og utvikling. I tillegg vil du få et overordnet ansvar for kommersiell drift og administrasjon i avisen. Du blir leder for fire redaksjonelle medarbeidere.

Vi søker etter en person med gode lederegenskaper, som har mot til å tenke nytt og evner jobbe strategisk og operativt. Derfor er det avgjørende at du er god til å inspirere, utvikle og motivere medarbeiderne. Du har god journalistisk teft og har god forståelse for digitalt utviklingsarbeid. Du er en samfunnsengasjert person som ser og forstår Aust-Agder Blads viktige rolle i lokalsamfunnet.

Som ansvarlig redaktør setter du alltid leserne først, og bruker innsikt og analyse bidra til å utvikle journalistikken til det beste for leserne. Samtidig må du være forberedt på at dette er en operativ lederrolle, der du bidrar i produksjonen selv. Du vil få en variert arbeidsdag!

Ansvar og arbeidsoppgaver

Aust-Agder Blad er en del av Amedia. Du får anledning til å samarbeide tett med Amedias utviklingsmiljø og kollegaer i andre mediehus i konsernet, samt med øvrige fellesfunksjoner regionalt og sentralt i Amedia.

Hva ser vi etter?

For å lykkes i denne jobben, tror vi du er en engasjert, inkluderende og tydelig leder. Du trives med å ta plass – som en redaktør i lokalsamfunnet og som leder i redaksjonen.  Du har journalistisk teft, og ser forskjell på en klikkvinklet sak og en sak som genuint berører lesere. Du har god presseetisk vurderingsevne, og god forståelse for tall og analyse. Du har ypperlige språkferdigheter.

Vårt løfte til deg

Vi tilbyr en sentral og viktig stilling i en avis med klare ambisjoner om digital vekst. I Aust-Agder Blad kan vi tilby deg et godt miljø bestående av kompetente og engasjerte kollegaer. Du vil bli en del av et mediekonsern i positiv utvikling og et nettverk av over 900 redaksjonelle medarbeidere som sammen jobber for å lage best mulig lokalaviser. Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, ordnede arbeidsforhold, god pensjonsordning og gode forsikringsordninger.

Arbeidssted er i våre lokaler i Risør sentrum. Risør er en by med et rikt kulturliv og idyllisk sørlandsnatur. Byen ble kåret til Norges kulturkommune i 2015 og er hvert år vertskap for flere internasjonale festivaler.

Nysgjerrig på å vite mer?
Ta en uforpliktende prat med en av våre rådgivere i MeyerHaugen, Bård Idås (950 44 483) eller Ann Mari Nygjerde (957 50 245).

Se mer om hvordan det er å jobbe i Amedia: www.youtube.com/watch?v=MzDZ5vUqx3o

Les mer om Amedia her: https://karriere.amedia.no/