MeyerHaugen

Tjenesteansvarlig Produksjonsplanlegger

Tjenesteområdet Ordre, prognose og vareflyt i TINE IT skal gjennom forretningskritiske IT-systemer sikre optimal flyt fra produksjonstidspunkt til ferdig distribuert vare. For å lykkes med dette jobber vi  med to hovedområder: Logistikk (WMS) og ERP (ordreløsninger).
For å sikre at IT-tjenestene understøtter forretningens behov og TINE sin ambisjon om å bli et «world-class dairy» ansetter vi nå til en rolle som er veldig viktig for oss: Tjenesteansvarlig Produksjonsplanlegging
Dersom du ønsker å jobbe med logistikk i en av Norges mest komplekse verdikjeder bør du lese videre. Dette er en rolle hvor du vil samarbeide tett med forretningen, tjenesteområdeleder og tjenesteområdearkitekter for å drive frem strategisk utvikling, styring og støtte innen Tines produksjonsplanlegging.

Om jobben

Du vil ha et ansvar for å administrere tjenester relatert til produksjonsplanlegging, men du vil ikke være alene. Du vil inngå i avdelingen Ordre, prognose og vareflyt, som består av 14 høyt kompetente og engasjerte kolleger med en bred og tverrfaglig bakgrunn. Jobben din er på et overordnet nivå å forstå forretningens behov og TINEs IT-strategi, og sikre at tjenesten driftes og utvikles i henhold til dette. Dette inkluderer følgende:

Hvem ser vi etter?

Vi tror følgende bakgrunn gir gode forutsetninger for å lykkes i jobben:

Hvem vil trives i jobben?

Dersom du kjenner deg igjen i følgende er det stor sannsynlighet for at du vil like denne jobben:

Vi tilbyr

TINE tilbyr utfordrende arbeidsoppgaver i et sterkt og erfarent fagmiljø med fokus på kompetanseutvikling og erfaringsutveksling. TINE IT sitter i Lakkegata, midt i Oslo sentrum. Vi har gode forsikrings- og pensjonsordninger og et trivelig arbeidsmiljø med dyktige kollegaer som brenner for sitt fag
I TINE vil vi at våre ansatte skal utvikle seg og ha det gøy på jobb – gjennom å bli tatt vare på og å få utviklingsmuligheter. Vi jobber bevisst med at arbeidsdagen i et av landets største industri- og innovasjonsmiljø skal være preget av mening, mestring, spennende utfordringer, samarbeid, raushet, gjensidig tillit og kompetanseutvikling.

Vil du vite mer?

Det kan være vanskelig å forstå hva en jobb egentlig handler om gjennom en stillingsannonse. For å hjelpe deg å vurdere om dette kan være noe for deg har MeyerHaugen intervjuet rekrutterende leder Espen Klinge Jørgensen om hva denne jobben egentlig handler om. Hør intervjuet her: https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/tine-tjenesteansvarlig-produksjonsplanlegging
Ta gjerne kontakt med Mona Linn Hegdal for mer informasjon, eller en uforpliktende prat om stillingen per epost: mona@meyerhaugen.no eller Tlf: 922 40 703.

Praktisk info om prosessen
Relevante vitnemål må legges ved søknaden.
I forkant av ansettelse vil det kunne bli foretatt en bakgrunnssjekk for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Bakgrunnssjekken vil gjennomføres etter samtykke fra aktuelle søkere. Nærmere informasjon vil bli gitt om dette.