MeyerHaugen

Ønsker du en nøkkelrolle i Europas raskest voksende tech-selskap? Har du lyst til lede og og utvikle en mediestrategi i et ungt selskap, som opererer i en ny bransje og med en ny forretningsmodell? Wolt søker nå etter en handlekraftig kommunikasjonsdirektør som skal lede selskapets kommunikasjonsaktiviteter i Norge.

Wolt gjør hverdagen enklere for tusenvis av nordmenn i samarbeid med våre restaurant- og butikkpartnere. Oppgaven til vår nye kommunikajsonsdirektør blir å synliggjøre Wolts positive effekter for samfunnet. Vi ønsker å ta en aktiv rolle i samfunnsdebatten gjennom en åpen og offensiv kommunikasjon. Synes du dette er spennende? Hvis du i tillegg ønsker å jobbe i et pulserende og internasjonalt miljø, bør du lese videre! 

Vi søker en kommunikator med erfaring fra strategisk kommunikasjon, samfunnskontakt og krisekommunikasjon. Kommunikasjonsdirektøren vil få totalansvaret for kommunikasjon og PR i Norge. Stillingen vil være lokalisert i Oslo, men være en del av kommunikasjonsteamet i Helsingfors. Du vil bli en del av et internasjonalt team som hjelper Wolts 23 land med å håndtere PR, ivareta selskapets omdømme og lede kommunikasjonsinitiativ på tvers av forretningsområder.  Du vil i sitte i ledergruppen i Norge, og jobbe tett med General Manager Norway, Elisabeth Haga Stenersen. 

For å gi deg bedre informasjon som kandidat har MeyerHaugen spilt inn en podcast som supplement til denne stillingsannonsen. I podcasten intervjues Elisabeth Haga Stenersen, General Manager Norway om hennes forventninger til rollen, og hva du kan forvente deg i denne jobben. 

Noen av arbeidsoppgavene som venter deg i denne stillingen:

Vi tror du lykkes best i denne rollen, om du har følgende erfaringer:

Wolts løfte til deg:
Hos Wolt får du mulighet til å påvirke selskapet. Du vil få mulighet til å bygge rollen og utvikle deg. Vil tilbyr kontorlokaler i hjertet av Oslo sentrum, konkurransedyktig lønn og aksjeopsjoner samt et sosialt og faglig dyktig miljø.

Ønsker du å vite mer?
Ta en uforpliktende prat med våre rådgivere i MeyerHaugen: Bård Idås (baard@meyerhaugen.no, tlf. 950 44 483) eller Ann Mari Nygjerde (ann.mari@meyerhaugen.no, tlf. 957 50 245).

Om selskapet:

Wolt er Europas raskest voksende tech-selskap. For to år siden leverte vi mat i 4 land og 10 byer i Norden – idag knytter vi sammen restauranter, butikker, bud og kunder i 23 land og over 180 byer over hele EMEA. Vi har nærmere 4000 ansatte, hvorav ni stykker håndterer kommunikasjon og PR. I Norge er vi blitt over 70 ansatte, nærmere 1000 restaurant- og butikkpartnere og mer enn 2000 budpartnere