MeyerHaugen

Aleris søker kommunikasjonsdirektør

Har du lyst til å være med å påvirke utviklingen av helsetjenesten i Norge? Har du lyst til å lede kommunikasjonsarbeidet i en virksomhet med et viktig samfunnsoppdrag og stor medieinteresse? Evner du å bruke kommunikasjon som et strategisk og operativt verktøy til å nå virksomhetens mål? Da kan du være den rette til å lede kommunikasjonsarbeidet i Aleris.

Aleris er i sterk vekst og har store ambisjoner om å hjelpe enda flere pasienter. For å få til dette er kommunikasjon, synlighet og troverdighet avgjørende. Kommunikasjonsdirektøren vil ha totalansvaret for å vise virksomheten, kompetansen og samfunnsansvaret til Aleris på en god måte i Norge. Samtidig skal denne rollen bidra proaktivt med å skape gode saker og synliggjøre Aleris` bidrag til våre pasienter og norsk helsetjeneste. Rollen vil ha et strategisk og operasjonelt ansvar for kommunikasjon, eksternt og internt.

Som kommunikasjonsdirektør blir du en del av ledergruppen og en viktig støttefunksjon for administrerende direktør. I tillegg vil du i denne rollen samarbeide tett med Aleris` driftsledere og organisasjonen i hele landet. Stillingen rapporterer til administrerende direktør, Anita Tunold.

For å gi deg bedre informasjon som kandidat har MeyerHaugen spilt inn en podcast som supplement til denne stillingsannonsen. I podcasten intervjues Anita Tunold, administrerende direktør i Aleris om hennes forventninger til rollen, og hva du kan forvente deg i denne jobben. https://bit.ly/3ozSjUk

Arbeidsoppgaver:

Kompetanse og kvalifikasjoner:

Aleris ønsker seg en leder som er:

Aleris løfte til deg:
En unik mulighet til å være med å påvirke norsk helsetjeneste og å utvikle nye fremtidsrettede helsetilbud. Du får være med å definere din egen rolle. Aleris tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode vilkår innen pensjon og forsikringer. Kontorplassen er i hjertet av Oslo, med et godt og sosialt arbeidsmiljø preget av dyktige og motiverte kollegaer. Noe reising til eksisterende og nye lokasjoner må påregnes.

Hvis du vil være med å forme fremtidens helsetjeneste:
Ta en uforpliktende prat med våre rådgivere i MeyerHaugen: Bård Idås (baard@meyerhaugen.no, tlf. 950 44 483) eller Ann Mari Nygjerde (ann.mari@meyerhaugen.no, tlf. 957 50 245).